Cos De BAHA CT Сentella Facial Toner 200 ml

Cos De BAHA CT Сentella Facial Toner 200 ml

Cos De BAHA Тонер з центелою 200 мл 

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00021494

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

705грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Заспокоює подразнення, запалену, проблемну дерму, ліквідує вікові плями, пост акне

Cos De BAHA CT Сentella Facial Toner Тонер з центелою 200 мл 

Відновлюючий тонер Cos De BAHA CT Centella facial toner містить 92% екстракту центели. Засіб заспокоює подразнення, запалену, проблемну дерму, ліквідує вікові плями, пост акне. Зміцнює мікрорельєф і розгладжує зморшки, сприяє розсмоктуванню рубців, шрамів і регенерації тканин, покращує текстуру і вирівнює тон. Забезпечує інтенсивне зволоження, нормалізує і підтримує оптимальний гідроліпідний баланс, не допускає надлишкового вироблення шкірного жиру. Надає могутню антивікову дію, допомагає продовжити молодість шкіри.

Завдяки унікальній формулі миттєво вбирається, не забиває пори. Підходить для денного і вечірнього догляду.

Тонер на 93% складається з органічних інгредієнтів. Не містить сульфатів, парабенів, штучних барвників, спирту, мінеральних масел і ароматів.

Основні інгредієнти:

Екстракт центели азіатської відновлює пошкоджений шкірний бар'єр, сприяє загоєнню і регенерації при різних ушкодженнях. Знімає почервоніння, подразнення і запалення, знижує чутливість і підвищує захисні функції шкіри. Має антимікробні та антибактеріальними властивостями, має здатність розчиняти захисну оболонку бактерій. Зміцнює стінки капілярів і судин, стимулює кровообіг і зменшує прояви купероза.

Екстракт листя алое глибоко зволожує шкіру, усуває сухість і лущення. Сприяє регенерації і загоєнню ран, тріщин, порізів та інших пошкоджень. Має антиоксидантну дію, надає допомогу клітинам в боротьбі з окисленням, яке провокує раннє старіння. Заспокоює і пом'якшує шкіру, робить її пружною і гладенькою.

Екстракт листя зеленого чаю має антиоксидантні, протизапальні та заспокійливі властивості. Зміцнює стінки судин, покращує кровообіг, освітлює і омолоджує шкіру. Забезпечує протинабрякову дію, допомагає зупинити розвиток купероза.

Екстракт бузини має виражені антиоксидантні властивості, зміцнює імунітет, заспокоює запальні процеси.

Екстракт едельвейса є потужним антиоксидантом, що надає захисну, пом'якшуючу та протизапальну дію, захищає клітини шкіри від різних пошкоджень і перешкоджає процесам старіння.

Спосіб застосування:

Нанести на очищену шкіру обличчя, шиї і декольте легкими рухами або протерти ватним диском.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри