Cos De BAHA DC Drying Cream 45 ml

Cos De BAHA DC Drying Cream 45 ml

Cos De BAHA Крем для жирної шкіри 45 мл

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00021495

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

705грн

Об'єм: 45 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Звужує пори, розгладжує та покращує текстуру шкіри, матує та зберігає природне сяйво шкіри

Cos De BAHA DC Drying Cream Крем для жирної шкіри 45 мл

Легкий, швидко поглинається, звужує пори, розгладжує та покращує текстуру шкіри. Матує та зберігає природне сяйво шкіри. Крем містить гідрогенізований лецитин, який допомагає вилікувати прищі та екзему , запобігає появі плям. Екстракт алое заспокоює, а ніацинамід освітлює шкіру і робить її здоровою.

Лецитин має антиоксидантні властивості ,з багатьох причин лецитин додається до косметики як природно - емульгуючий засіб і як диспергуючий засіб для пігментів. Крім того, лецитин природним чином міститься в організмі, він працює зі шкірою для відновлення вологи.
Гідрогенізований лецитин - його отримують шляхом додавання водню до лецитину. При місцевому нанесенні з косметичним засобом він пом’якшує і заспокоює шкіру. Водночас він створює захисний бар’єр, який затримує вологу. Це відмінне доповнення до продуктів, які сприяють гарному здоров'ю шкіри, включаючи відновлюючі креми або інші засоби, що вирішують проблеми зрілої або сухої шкіри.

Як емульгатор для косметичних засобів, лецитин добре працює з більшістю інгредієнтів, допомагаючи синхронізувати всі інгредієнти у різноманітних засобах для догляду за шкірою. Оскільки більшість косметичних продуктів поєднують воду та масло, їм потрібне сполучна речовина або емульгатор, щоб «злипнутись». Емульгатор, такий як лецитин, стабілізує . Він також допомагає іншим активним інгредієнтам глибше проникати в шкіру, покращуючи загальну ефективність засобів.

 Спосіб застосування:

Після очищення, тонізуючих та лікувальних засобів нанесіть крем на шкіру. 

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри