Purito Oat-in Сalming Gel Cream 100 ml

Purito Oat-in Сalming Gel Cream 100 ml

Purito Заспокійливий гель-крем з живильною водою із насіння вівса 100 мл

Purito Purito

ЦБ-00022283

Purito

Наявність: Є в наявності

649грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Purito

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Чутлива, жирна, проблемна

Призначення: Миттєво заспокоює шкіру, відновлює рівень вологи, робить шкіру м'якою та наповненою

Purito Oat-in Сalming Gel Cream Заспокійливий гель-крем з живильною водою із насіння вівса 100 мл

Крем Purito гелевої текстури миттєво заспокоює подразнену, чутливу шкіру, а також відмінно підходить як зволожуючий засіб для жирного, проблемного типу шкіри. Легка, прозора текстура тане на шкірі та дарує почуття комфорту.

Вода з насінням вівса 77% - заспокоює та знімає подразнення, має антиоксидантні функції та забезпечує глибоке зволоження. Відновлює гідроліпідний баланс шкіри

Сквалан - швидко проникає в шкіру, миттєво зволожуючи та утримуючи вологу, підвищує еластичність, живить, заспокоює та розгладжує

Пантенол – зволожуючий інгредієнт, що діє як захисний засіб шкіри з антизапальними властивостями. Він притягує вологу до шкіри і утримує воду і запобігає природній втраті води зі шкіри.

Бета-глюкан - зволожувач, який ефективно заспокоює чутливу шкіру. Розгладжує дрібні зморшки, забезпечуючи шкірі зволожуючий та гладкий ефект. Має антиоксидантні властивості. Миттєво заспокоює чутливу шкіру, відновлює рівень вологи, робить шкіру м'якою та наповненою.

Безпечний натуральний склад. Дерматологічно протестовано.

Спосіб застосування:

Нанесіть крем на обличчя рухами, що поплескують, і дайте вібратися.

Склад:

Avena Sativa (Oat) Seed Water(77.05%)(Solvent), Butylene Glycol(Skin-Conditioning Agent), Glycerin(Humectant), 2,3-Butanediol(Humectant), 1,2-Hexanediol(Solvent), Water(Solvent), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer(Viscosity Increasing Agents), Squalane(Skin-Conditioning Agents), Hydroxyacetophenone(antioxidant), Carbomer(Viscosity Increasing Agent), Dipotassium Glycyrrhizate(Skin-Conditioning Agents), Panthenol(Skin-Conditioning Agents), Tromethamine(pH Adjuster), Ethylhexylglycerin(Skin-Conditioning Agent), Inulin Lauryl Carbamate(Emulsion Stabilizer), Sodium Surfactin(Solubilizing Agents), Beta-Glucan(Skin-Conditioning Agents)

Напиши відгук
Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Крем під очі центелою без масел 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри