Allies of Skin 35% Vitamin C+ Perfecting Serum 30 ml

Allies of Skin 35% Vitamin C+ Perfecting Serum 30 ml

Allies of Skin 35% Сироватка з вітаміном С для обличчя 30 мл

Allies of Skin Allies of Skin

ЦБ-00021288

Allies of Skin

Наявність: Немає в наявності

5680грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Allies of Skin

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Розгладжуючи зморшки і підвищує пружність, згладжує рубцеву тканину, освітлює плями постакне

Allies of Skin 35% Vitamin C+ Perfecting Serum Сироватка з вітаміном С для обличчя 30 мл

Унікальний beauty-продукт від Allies of Skin - перша безводна формула з 35% концентрацією вітаміну С, щоб забезпечити шкірі більш потужну дозу антиоксидантів і домогтися вираженого омолодження і поліпшення кольору.

Сироватка з 35% вітаміном С ідеально підходить власникам вікової, в'янучої шкіри, а також всім, хто прагне відстрочити вікові зміни, уникнути появи зморшок, пігментації і втрати тонусу. Регулярне застосування забезпечує накопичувальний ефект, дає імпульс для посилення вироблення колагену і клітинного оновлення, покращуючи структуру шкіри, розгладжуючи зморшки і підвищуючи пружність. І ці помітні зміни якості шкіри мають довгостроковий ефект!

За посилений захист від дії вільних радикалів відповідає не тільки два види вітаміну С, але й інші потужні антиоксиданти - супероксиддисмутаза і глутатіон. В результаті шкіра отримує захист на клітинному рівні від забрудненого повітря, сонячних променів, стресу, нестачі сну і набуває рівний тон, свіжий, здоровий і сяючий вигляд.

Сироватка застосовується також у лікуванні акне і корекції постакне, оскільки володіє протизапальними властивостями, згладжує рубцеву тканину, освітлює плями постакне.

Спосіб застосування:

Рекомендовано застосовувати вранці та ввечері. Струсіть сироватку перед використанням. На підготовлену шкіру обличчя, шиї і області навколо очей нанесіть 2-4 краплі сироватки.

Напиши відгук
Allies Нічна маска для проблемної шкіри обличчя 50 мл

Allies Нічна маска для проблемної шкіри обличчя 50 мл

Allies Of Skin Promise Keeper Blemish Sleeping Facial 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри