Allies of Skin 20% Vitamin C Brighten + Firm Serum 30 ml

Allies of Skin 20% Vitamin C Brighten + Firm Serum 30 ml

Allies of Skin Сироватка з вітаміном С для обличчя 30 мл

Allies of Skin Allies of Skin

ЦБ-00021287

Allies of Skin

Наявність: Є в наявності

4537грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Allies of Skin

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Забезпечуючи максимальний антиоксидантний захист, зміцнює шкірний бар'єр і стимулює оновлення клітин, надаючи вашій шкірі яскравість та пружність

Allies of Skin 20% Vitamin C Brighten + Firm Serum Сироватка з вітаміном С для обличчя 30 мл

Сироватка з 20% вмістом вітаміну С проникає в глибокі шари шкіри, тим самим забезпечуючи максимальний антиоксидантний захист. Захищає від забруднень, зволожує та відновлює здоров'я шкіри. Сприяє сяйві шкіри, підвищуючи еластичність і зменшуючи тьмяність.

Інноваційна зміцнююча сироватка містить стабільну форми 20% чистої L-аскорбінової кислоти (вітамін С). Вітамін С проникає у глибокі шари шкіри, тим самим забезпечуючи максимальний антиоксидантний захист. Зміцнює шкірний бар'єр і стимулює оновлення клітин, надаючи вашій шкірі яскравість та пружність. Крім вітаміну С, сироватка містить екстракт апельсина у своєму складі, який підвищує еластичність та гладкість шкіри, а також комплекс глутатіону та трьох додаткових антиоксидантів, що захищають шкіру від агресивного впливу негативних факторів навколишнього середовища.

Сироватка має накопичувальний ефект, в результаті її використання ваша шкіра набуде гарного, рівного тону і природного сяйва, а також буде захищена протягом усього дня.

Спосіб застосування:

Перед використанням збовтайте. Нанесіть на обличчя, область навколо очей та шию. Використовуйте щодня вранці та ввечері.

Напиши відгук
Allies Нічна маска для проблемної шкіри обличчя 50 мл

Allies Нічна маска для проблемної шкіри обличчя 50 мл

Allies Of Skin Promise Keeper Blemish Sleeping Facial 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри