Allies Нічна маска для обличчя для пробемної шкіри 50 мл

Allies Нічна маска для проблемної шкіри обличчя 50 мл

Allies Of Skin Promise Keeper Blemish Sleeping Facial 50 ml

Allies of Skin Allies of Skin

ЦБ-00018706

Allies of Skin

Наявність: Немає в наявності

5380грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Allies

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Сінгапур

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Призначення: Вирівнює тон шкіри, заспокоює запалення і покращує зовнішній вигляд дрібних зморшок

Allies Of Skin Promise Keeper Blemish Sleeping Facial Нічна маска для проблемної шкіри обличчя 50 мл

Нічна маска для обличчя Promise Keeper , розроблена для шкіри, схильної до стресу і гормональних порушень, служить профілактичним заходом для збереження чистоти шкіри.

Дієві компоненти:

Діоевая, мигдальна, молочна, піровиноградна і азелаїнова кислоти - потужна суміш кислот бореться з дефектами, прискорює оновлення клітин, стимулює вироблення колагену, освітлює темні плями, підвищує гідратацію і зміцнює шкірну захист.

Азелаїнова кислота - цей унікальний активний зволожуючий і освітлюючий шкіру компонент, регулює вироблення шкірного сала, а також покращує еластичність шкіри.

Органічне масло шипшини - багате натуральним вітаміном А, це багатофункціональний масло покращує мікрорельєф шкіри, освітлює постакне плями і сприяє здоровому відновленню шкіри.

Колоїдне срібло - забезпечує чудові антибактеріальні властивості, які допомагають боротися з бактеріями, що викликають дефекти, на додаток до посилення природного репаративного процесу шкіри.

Ферменти граната - регулює вироблення шкірного сала, сприяє зволоженню, освітлює і м'яко відлущує шкіру.

Ніацинамід - потужний відновлюючий інгредієнт, який зволожує і освітлює тьмяну шкіру, вирівнює тон шкіри, заспокоює запалення і покращує зовнішній вигляд дрібних зморшок.

Мед Манука - UMF17 + - мед з стійких джерел з Нової Зеландії містить біологічно активні ензими, які прискорюють загоєння ран і надають антибактеріальний ефект. Його зволожуючі властивості зберегти шкіру зволоженою і заспокоєної.

Низькомолекулярна гіалуронова кислота - глибоко зволожує шкіру, сприяє загоєнню ран і підтримує здорову функцію клітин для збереження шкіри молодої.

Фосфоліпіди - допомагають відновити природний захисний бар'єр шкіри і діє як зволожувач для підвищення утримання вологи.

Пальмітоїл трипептид-8 - відновлює пептид, який заспокоює подразнену шкіру і зменшує почервоніння і запалення.

Спосіб застосування:

Нанесіть цю незмивною маску на чисту шкіру. Для досягнення найкращих результатів наносіть на обличчя молекулярний пробіотик Molecular Savior  до і після застосування. Використовуйте кожну ніч для підтримки чистої шкіри. Завжди використовуйте сонцезахисний крем (SPF) на наступний ранок. Есенції або сироватки можна використовувати під Promise Keepe.

Напиши відгук
Allies of Skin Антиоксидантний крем-маска з пептидами 50 мл

Allies of Skin Антиоксидантний крем-маска з пептидами 50 мл

Allies of Skin Peptides Antioxidants Firming Daily Treatment 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри