Purito Сироватка з вітаміном С ( оновлена версія ) 60 мл

Purito Сироватка з вітаміном С Оновлена версія 60 мл

Purito Pure Vitamin C Serum 60 ml

Purito Purito

ЦБ-00020164

Purito

Наявність: Є в наявності

699грн

Purito Pure Vitamin C Serum Сироватка з вітаміном С ( оновлена версія ) 60 мл

Сироватка Pure Vitamin C з 5% аскорбінової кислотою допомагає освітлити колір обличчя і поліпшити нерівний тон шкіри. Вона як антиоксидант захищають шкіру від вільних радикалів і таким чином попереджаючи розвитку гіперпігментації. В цілому вона помітно усуває тьмяність і втрату пружності, роблячи шкіру здоровою і сяючою.

Склад цієї сироватки було змінено з метою створити більш стабільний продукт з меншою ймовірністю окислення, який підійшов би навіть власникам чутливої ​​шкіри. Він упакований в темно-коричневу пляшку, щоб забезпечити максимальний захист інгредієнтів від сонячного світла.

Основа сироватка в цій версії складається на 76.23% з гідролата бамбука (води листя бамбука).

Бамбук цінується у всій Азії за його універсальність. У китайській медицині відомо, що він допомагає прискорити загоєння інфекції. Дослідження показали, що бамбук надає переважну дію на деякі інфекційні бактерії є відмінним інгредієнтом, що надає заспокійливу дію. Екстракт бамбука багатий корисними сполуками, такими як флавони, глікозиди, фенольні кислоти і амінокислоти, які допомагають відновити зовнішній вигляд здорового волосся і шкіри.Відомо, що він вирівнює тон шкіри. Присутні антиоксиданти забезпечують захист від шкідливих вільних радикалів і пошкоджень, викликаних ультрафіолетом.

Спосіб застосування:

Щоденний догляд: Нанесіть необхідну кількість сироватки на чисту, зволожену тонером шкіру. Зазвичай, вистачає 1-2 натискань, але кількість засобу залежить індивідуально від особливостей шкіри.
Спеціальний догляд: Нанесіть сироватку локально на область пігментації, веснянок, пост-акне. Після змішайте невелику кількість засобу з кремом або емульсією і розподіліть по всій поверхні шкіри.

Рекомендації щодо застосування сироватки:

Залежно від індивідуальних особливостей шкіри під час використання сироватки можуть виникнути побічні ефекти (почервоніння, свербіж, припухлості, пігментація). В цьому випадку краще припинити використання засобу і проконсультуватися з дерматологом.Обов'язково використовуйте сонцезахисний крем з високим SPF під час курсу сироватки.

Правила зберігання сироватки з вітаміном С:

  • Після використання необхідно щільно закривати флакон.
  • Продукт необхідно зберігати в темному прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів і різких перепадів температур.
  • Через високу концентрацію вітаміну С колір  з часом може стати яскраво помаранчевим - це ніяк не відбивається на якості продукту і його дії.
  • Рекомендується використовувати протягом 3-х місяців з моменту відкриття.

Cклад:

Bambusa Vulgaris Water (76.23%), Pentylene Glycol, Ascorbic Acid (5%), Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Water, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprylate, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Glutathione, Adenosine.

Напиши відгук
Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Крем під очі центелою без масел 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри