Cruelty free Cos De BAHA Сироватка для боротьби з пігментацією 30 мл

Cos De BAHA Сироватка для боротьби з пігментацією 30 мл

Cos De BAHA HB Hydroquinone Brightening Serum 30 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020167

Cos De BAHA

Наявність: Немає в наявності

540грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Освітлитлює пігментні плями, а також значно зменшує їх в розмірі

Cos De BAHA HB Hydroquinone Brightening Serum Сироватка для боротьби з пігментацією 30 мл

Cos De BAHA - молодий корейський бренд, який створює функціональні засоби, основною відмінністю яких є висока концентрація активних компонентів. Косметика марки спрямована на боротьбу з конкретними недосконалостями: акне, не правильна робота сальних залоз, нерівний мікрорельєф, зневоднення, пігментація, тьмяний колір обличчя, втрата пружності та еластичності, зморшки .

Сироватка з гідрохиноном призначена для боротьби з пігментацією різної природи (гормональна, травматична, фотопошкодження). Засіб дозволяє поступово освітлити пігментні плями, а також значно зменшити їх в розмірі.

Після двомісячного використання сироватки необхідно зробити місячну перерву, а потім продовжити використання. Для підтримки отриманого результату в перерві рекомендується використовувати засоби з кислотами.

Замість води в основі сироватки лежить витяжка з листя алое. Алое надає шкірі заспокійливу дію і перешкоджає появі подразнень.

Гідрохінон (2%) є одним з найбільш ефективних інгібіторів синтезу меланіну. Впливаючи на меланоцити, гідрохінон зменшує вироблення пігменту і перешкоджає появі пігментації.

Азелаїнова кислота (4%) прекрасно освітлює наявні пігментні плями крім того, вона ефективно бореться з почервоніння і проявами купероза.

Койева кислота дуже ефективна проти пігментації. Вона подібно гідрохінону блокує синтез меланіну і зменшує схильність шкіри до появи пігментації.

Молочна кислота стимулює відновлення шкіри і забезпечує їй гладкість. Молочна кислота також володіє зволожуючими властивостями. Утримуючи вологу на поверхні шкіри, молочна кислота пом'якшує її і робить її більш пружною на дотик.

Ніацинамід (4%) м'яко вирівнює тон і покращує колір обличчя. Він також зміцнює бар'єрні функції шкіри і перешкоджає появі подразнень.

Спосіб застосування:

Нанесіть сироватку на попередньо очищену, тонізовану шкіру через день і поступово переходите до щоденного використання, локально на проблемні ділянки у вечірній рутині. Потім нанести емульсію, крем або нічну маску. Вранці обов'язково SPF.

Ви побачити результати протягом 4 тижнів. Після безперервного використання цього продукту протягом 60 днів необхідно дати шкірі перепочинок і припинити використання сироватки на 30 днів. Можна повторно використовувати сироватку після 30-денної перерви.

Запобіжні заходи:

Тільки для зовнішнього використання. Перед першим застосуванням будь-якого косметичного засобу необхідно зробити тест на відсутність алергічної реакції, при появі ознак алергії, змити засіб, припинити використання. Зберігати в прохолодному темному недоступному для дітей місці щільно закритим.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри