Cruelty free Cos De BAHA Сироватка проти пігментації з арбутином і ніацинамідом 30 мл

Cos De BAHA Сироватка проти пігментації з арбутином і ніацинамідом 30 мл

Cos De BAHA Arbutin Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020073

Cos De BAHA

Наявність: Немає в наявності

620грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для комбінованої, жирної та проблемної

Призначення: Cприяє освітленню пігментації і слідів пост-акне, має протизапальну дію, регулює вироблення шкірного себума

Cos De BAHA Arbutin Niacinamide 10 Serum Сироватка проти пігментації з арбутином і ніацинамідом 30 мл

Сироватка проти пігментації з арбутином і ніацинамідом сприяє освітленню пігментації і слідів пост-акне, має протизапальну дію, регулює вироблення шкірного себума. Розгладжує рубці і вирівнює рельєф шкіри, підвищує еластичність і робить шкіру більш гладкою і пружною. Вирівнює тон шкіри, наповнює здоровим сяйвом.

Сироватка сприяє виведенню токсинів, запобігає виникненню окисних процесів в клітинах.На 74% складається з органічних інгредієнтів, не містить сульфатів, парабенів, спирту, ароматизаторів, мінеральних масел і не тестується на тваринах.

Основні діючі компоненти:

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з епідермісу і усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Арбутин - сприяє освітленню пігментації і загального тону шкіри шляхом впливу на синтез меланіну, захищає від ультрафіолету, підвищує бар'єрні функції шкіри.

Гіалуронова кислота - забезпечує довгострокове і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення і передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки.

Екстракт гамамелісу - володіє великою різноманітністю властивостей і функцій. Допомагає в боротьбі з куперозом, нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, дає протизапальну, заспокійливу і загоює.

Екстракти розмарину і чебрецю - сприяють оновленню клітин шкіри, тонізують, покращують циркуляцію крові, вирівнюють рельєф шкіри, ідеально підходять для зрілої шкіри і боротьби з віковими змінами.

Екстракт алое вера - заспокоює шкіру і надає тонізуючу і охолоджуючу дію.

Спосіб застосування: 

Наносьте сироватку на чисту шкіру обличчя. Може використовуватися як самостійно, так і "під крем". Підходить для щоденного застосування.

Склад: 

Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propanediol, Arbutin, Niacinamide, Glycerine, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, * Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Ext, * Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Ext, * Eucalyptus Globulus Leaf Ext, * Thymus Vulgaris (Thyme) Ext, * Aspalathus Linearis Ext. * Mark: Organic Ingredients. Organic 74%

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри