It's Skin Сироватка висококонцентрована з фіто-колагеном 30 м

It's Skin Сироватка висококонцентрована з фіто-колагеном 30 м

It's Skin Power 10 Formula with Phyto collagen 30 ml

It's Skin It's Skin

ЦБ-00019995

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: It's Skin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Миттєве зволоження і підвищення еластичності

Вік: 25+

It's Skin Power 10 Formula with Phyto collagen Сироватка висококонцентрована з фіто-колагеном 30 мл

Сироватки Power 10 Formula від It's Skin - унікальна серія висококонцентрованих засобів, у складі яких мінімальний вміст компонентів і при цьому потужна проникаюча здатність. В основі кожної сироватки певний ключовий компонент, який впливає на шкіру як зовні, так і зсередини, на клітинному рівні.Cироватка з фіто-колагеном для підвищення пружності шкіри і розгладження зморшок. Засіб допомагає боротися з в'ялістю шкіри, сприяє вирівнюванню її текстури.

Фіто-колаген, який отримують із рослинних протеїнів, ідеально засвоюється клітинами шкіри і рідко викликає алергічні реакції. Його ефективність дозволяє доcягнути видимих ​​результатів у досить короткі терміни. У складі колаген який стимулює фібробласти шкіри до синтезу нових колагенових волокон, завдяки чому підвищується пружність і еластичність шкіри, зменшується глибина зморшок, попереджається поява нових, сповільнюється старіння шкіри. Завдяки вологоутримуючій здатності, колаген допомагає шкірі накопичувати вологу в глибоких шарах, що призводить до розгладженню сухих заломів.

Після нанесення сироватки на шкірі утворюється непомітна колагенова плівка, а також відбувається заповнення зморшок, завдяки чому шкіра візуально розгладжується, забезпечується ліфтинговий ефект. Регулярне застосування сироватки призводить до отримання стійкого результату омолодження.

Спосіб застосування:

Нанести на шкіру обличчя 2-3 краплі і розподілити м'якими масажними рухами.

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри