It's Skin Освітлююча сироватка для обличчя 30 мл

It's Skin Освітлююча сироватка для обличчя 30 мл

It's Skin Power 10 Formula WH Effector 30 ml

It's Skin It's Skin

ЦБ-00019993

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: It's Skin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження, від пігментації, від запалень, регенерація

It's Skin Power 10 Formula WH Effector Освітлююча сироватка для обличчя 30 мл

It's Skin Power 10 Formula Wh Effector це освітлююча сироватка для обличчя з арбутином. Вона допомагає усунути пігментації, постакне, веснянки і інші недоліки. Сироватка вирівнює тон шкіри і робить її колір яскравим і насиченим.

Молекули арбутина освітлює пігментні плями, зменшує вираженість веснянок і постакне.

Поліглутаміновая кислота. Це активний зволожувач, який запобігає пересушування і зневоднення шкіри. Він також прискорює регенерацію тканин і захищає від негативних зовнішніх впливів.

Екстракт кореня солодки допомагає вирішити різні шкірні проблеми. Зміцнює стінки судин, бореться з висипом вугрів, пригнічує активність мікробів і бактерій. Також відбілює шкіру і допомагає усунути гіперпігментації.

Екстракт ромашки має загальнозміцнюючі, антибактерицидні, протизапальні і протиалергічні властивості. Зміцнює, оздоровлює і заспокоює шкіру. Ромашка також вирівнює тон обличчя.

Сироватка знижує вираженість запалення і подразнення, прискорює загоєння, активізує обмін речовин і стимулює роботу імунної системи. Інтенсивно зволожує шкіру, усуває сухість, стягнутість, свербіння і відчуття дискомфорту. Вона абсорбує зайвий жир, нормалізує вироблення підшкірного сала, активізує обмін речовин і захищає від несприятливих впливів навколишнього середовища.
Сироватка відлущує ороговілі клітини. Це дозволяє зменшити вираженість пігментації, почервоніння, веснянок і постакне. Засіб добре вирівнює тон шкіри і покращує колір обличчя.

Спосіб застосування:

Нанести на шкіру обличчя 2-3 краплі і розподілити м'якими масажними рухами.

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри