Enough Сироватка для обличчя з пептидами 30 мл

Enough Сироватка для обличчя з пептидами 30 мл

Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Ampoule 30 ml

Enough Enough

ЦБ-00017236

Enough

Наявність: Немає в наявності

315грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Enough

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Антивікова,відновлення, ліфтинг

Вік: 35+

Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Ampoule Сироватка для обличчя з пептидами 30 мл

Сироватка з пептидним комплексом створює ефект ботокса, розгладжує зморшки і скорочує їх глибину, підтягує і зміцнює овал обличчя, уповільнює процеси старіння. Засіб нормалізує гідро-ліпідний баланс, зміцнює захисний функції шкіри, підтримує оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу, усуває сухість і лущення. Сироватка покликана скоротити глибину і виразність зморшок, підвищити пружність і еластичність шкіри, розгладити заломи, зміцнити й підтягнути овал обличчя.

Допомагає як в боротьбі з уже наявними зморшками, так і попереджає появу нових. Комплекс 8 пептидів, який збільшує пружність і еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення організмом власних волокон колагену . Зменшує глибину зморшок, зміцнює захисний бар'єр шкіри. Гіалуронова кислота глибоко зволожує шкіру, підтримуючи оптимальний рівень вологи в клітинах шкіри, зменшує мімічні зморшки.

Утворює на шкірі плівку, яка здатна утримати вологу і запобігти її випаровування. Бета-глюкан не тільки прекрасно зволожує шкіру, але і підвищує імунітет, захищає клітини шкіри від шкідливої ​​дії УФ випромінювання, стимулює утворення колагену і глікопротеїнів, активізує процес регенерації пошкоджених клітин, запобігає зовнішні ознаки старіння, має ранозагоювальну і протизапальну властивість.

Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного себуму, має протизапальні властивості, заспокоює подразнення шкіру. Аденозин - компонент з вираженою омолоджуючою дією. Його дія спрямована на скорочення кількості і глибини мімічних зморшок, підвищення тонусу шкіри.

Спосіб застосування:

Очистити шкіру обличчя тоніком, після чого нанести 1-2 краплі сироватки і масажними рухами розподілити по шкірі обличчя до повного вбирання, слідом нанести крем.

Напиши відгук
Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine Cream 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри