May Island Сироватка для обличчя з екстрактом центели

May Island Сироватка для обличчя з екстрактом центели

May Island 7 Days Secret Centella Cica Serum

ЦБ-00017023

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: May Island

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Проблемна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

May Island 7 Days Secret Centella Cica Serum Сироватка для обличчя з екстрактом азіатської центелли

Оновлююча сироватка для проблемної шкіри May Island 7 Days Secret Centella Cica Serum AHA / BHA / PHA допомагає відновити і вилікувати шкіру і позбавляє від всіх недосконалостей.

Активні складові сироватки проникають глибоко в епідерміс, виводять всі забруднення, розчиняють комедони, очищають і звужують пори. Продукт інтенсивно бореться з недосконалостями шкіри, лікує запалення і акне, знімає почервоніння і допомагає освітлити пост-акне. 

Сироватка ефективно регулює жирність шкіри і нормалізує вироблення шкірного сала протягом дня, підтримує нормальний рівень зволоження і не пересушує шкіру. Володіє отшелушивающим дією, полірує поверхню шкіри, прискорює процеси відновлення і пом'якшує.

Засіб містить в своєму складі особливий компонент "syn-coll", який має омолоджуючий і підтягуючим дією. Підвищує пружність шкіри, прискорює процеси синтезу колагену і еластину в тканинах, розгладжує дрібні зморшки і уповільнює процеси старіння.

Головні функції сироватки:

- Підвищує пружність і еластичність шкіри;
- Усуває сухість і зволожує;
- Відлущує і пом'якшує поверхню шкіри;
- Лікує акне і заспокоює подразнену шкіру.

Ключові компоненти продукту: Комплекс AHA, BHA, PHA кислот - відлущує і оновлює шкірний покрив, прискорює процеси регенерації, полірує поверхню шкіри, видаляє надлишки себума і розчиняє комедони; Мадекассосід - заспокоює роздратовану шкіру, знімає запалення і свербіж, вирівнює тон і усуває червоність, допомагає в лікуванні акне; Запатентований компонент "syn-coll" - живить і зволожує шкіру, підвищує пружність і еластичність тканин, має омолоджуючий і дією, що розгладжує.

Спосіб застосування

Збовтайте флакон з сироваткою перед застосуванням. Нанесіть необхідну кількість сироватки на шкіру обличчя і м'яко притисніть долоньками для кращого усмоктування засобу.

Склад

каприловий каприновий тригліцерид, цетілетілгексаноат, екстракт Центелли асціата (14,51%), очищена вода, оливкова олія, гліцерин, пропандіол бутиленгліколь, етанол, 1,2-гександіол (7500 п.п.), лаурат натрію (7500 п.п. ), лаурат натрію (10 000 частин на мільйон), ніацин, екстракт зеленого чаю, золотий екстракт, екстракт кореня хвоща, іспанська екстракт кореня солодки, PCA (7500ppb).

Напиши відгук
May Island Нічна маска з екстрактом гарбуза заспокійлива

May Island Нічна маска з екстрактом гарбуза заспокійлива

May Island 7 Days Secret Healing Pumpkin Sleeping Pack 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри