May Island Collagen Ampoule Колагенова антивікова сироватка

May Island Collagen Ampoule Колагенова антивікова сироватка

May Island 7 Days Collagen Ampoule

ЦБ-00016158

Наявність: Є в наявності

30грн

Об'єм: 3 мл

Бренд: May Island

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 30+

May Island 7 Days Collagen Ampoule Висококонцентрована сироватка з колагеном

Коллагенова ампула May Island 7 Days Highly Concentrated Collagen Ampoule допоможе відновити водний баланс і поліпшити тонус шкіри. Ампула на основі колагену дозволяє привести в норму вміст води в клітинах шкіри, усунувши такі проблеми як пересихання, відчуття стягнутості і зневоднення. Рельєф шкіри на обличчі стає рівним, тому ампула допоможе усунути вікові зміни у вигляді зморшок, заломів, в'ялої шкіри і слідів втоми після поганого сну.

Основним компонентом виступає гідролізований колаген, який є одним з будівельних компонентів нашої шкіри. При регулярному застосуванні May Island 7 Days Highly Concentrated Collagen Ampoule шкіра стає гладкою, мікрорельєф розгладжується, а мімічні, вікові зморшки, заломи в області носогубки і міжбровні простори заповнюються, овал обличчя стає окресленим. Тонка шкіра стає більш міцною і щільною, що забезпечує захист від передчасної втрати тонусу, провисань, утворення зморшок. Підвищується еластичність стінок кровоносних судин, що вкрай корисно для тих, у кого видніється капілярна сіточка на обличчі (купероз), за рахунок підвищення міцності судин купероз стає менш вираженим, а також виявляється профілактичний вплив, щоб судини не тоншали і не руйнувалися.

Ампула 7 Days Highly Concentrated Collagen Ampoule представлена ​​у вигляді мініатюрного конвертика об'ємом 3 мл, що дозволяє з легкістю взяти його з собою в поїздку, спортивний зал. Ампула володіє гелевою прозорою консистенцією, після нанесення тонера сироватка миттєво всмоктується в шкіру, не створюючи липкості або плівки на поверхні шкіри.

Основні компоненти: Екстракт кактуса - джерело корисних для шкіри мікро- і макроелементів, вітамінів, має високу антиоксидантну активність, захищає шкіру від змін, обумовлених природними факторами, звільняє від радикалів і токсинів, прискорює регенерацію та відновлення пошкоджених клітин, що забезпечує необхідний баланс в організмі і перешкоджає їх втрати. Зміцнює стінки судин і вирівнює тон шкіри.

Екстракт листя зеленого чаю - сильний антиоксидант, захищає шкіру від агресорів з боку навколишнього середовища, нейтралізує дію вільних радикалів, а також перешкоджає старінню, має потужну заспокійливу дію, знімає запалення, подразнення, почервоніння, пом'якшує шкіру, а також нормалізує роботу сальних залоз. Підходить для всіх типів шкіри. Рекомендується для сухої, нормальної, збезводненої, тонкої шкіри. Підходить для антивікового догляду і як ліфтинг-профілактики.

Спосіб застосування

Після вмивання на очищену шкіру обличчя нанесіть необхідну кількість засобу легкими, рухами і дайте вбратися.

Напиши відгук
May Island Нічна маска з екстрактом гарбуза заспокійлива

May Island Нічна маска з екстрактом гарбуза заспокійлива

May Island 7 Days Secret Healing Pumpkin Sleeping Pack 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри