Klavuu Відновлююча ампульна сироватка 45мл

Klavuu Відновлююча ампульна сироватка 45мл

Klavuu Sensitive Care Sea Silt Repair Ampoule 45 ml

Klavuu Klavuu

ЦБ-00015083

Klavuu

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 45 мл

Бренд: Klavuu

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення,живлення

Вік: 25+

Klavuu Sensitive Care Sea Silt Repair Ampoule Відновлююча ампульна сироватка 45мл

Морський мул використовується з часів Стародавнього Риму як засіб для зняття подразнень і почервоніння і для заспокоєння чутливої ​​шкіри.
Відновлювальний ампула від Klavuu посилена морським комплексом, що включає морську воду, морський мул і екстракт корейських перлів, надає моментальну заспокійливу і зволожуючу дію, знімає подразнення і почервоніння, і сприяє утворенню зволожуючого захисного бар'єру. Дуже добре підходить для використання чутливої ​​шкіри, зробить шкіру здоровою і сяючою.

В основу формули входить Морський мул - ефективно заспокоює чутливу шкіру обличчя, глибоководна морська вода забезпечує повноцінне насичення шкіри поживними компонентами і мінералами, зміцнює природний гідро бар'єр шкіри, підвищуючи щільність і пружність шкіри, а комплекс Сіка (Центелла Азіатська) та Пантенол сприяють посиленню шкірного бар'єру і надають компенсуючий захист для чутливої ​​шкіри.

Мадекассосід, активний компонент отриманий з центели, має три доведених косметичних властивостей: протизапальну,ранозагоювальну і омолоджуючу дію.

Також входять до складу формули екстракт корейських перлів відмінно вирівнює текстуру шкіри і надає їй здорове сяйво і блиск, комплекс гіалуронової кислоти, забезпечує глибоке і тривале зволоження і заряджає шкіру енергією.

Спосіб застосування:

1. Необхідну кількість засобу нанести масажними рухами на чисто вимиту шкіру обличчя. Використовувати після нанесення есенції.
2. Для більш зволожуючого ефекту просочіть засіб ватним диском і прикладіть до обличчя на 10-15 хвилин.

Напиши відгук
Klavuu Кушон з високим ступенем покриття № 23

Klavuu Кушон з високим ступенем покриття № 23

Klavuu Blue Pearlsation High Coverage Marine Collagen Aqua Cushion №23

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри