Klavuu Крем заспокійливий для чутливої шкіри

Klavuu Крем заспокійливий для чутливої шкіри

Klavuu Sensitive Care Sea Silt Repair Cream

Klavuu Klavuu

ЦБ-00016219

Klavuu

Наявність: Немає в наявності

565грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Klavuu

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Klavuu Sensitive Care Sea Silt Repair Cream Відновлюючий крем для чутливої ​​шкіри

Відновлювальний крем від Klavuu посилений морським комплексом, що включає морську воду, водорості, мул і екстракт корейських перлів, надає моментальну заспокійливу і зволожуючу дію, знімає подразнення і почервоніння, і сприяє утворенню зволожуючого захисного бар'єру. Дуже добре підходить для використання чутливої ​​шкіри, зробить шкіру здоровою і сяючою. 

Морський мул, багатий цінними мінерали, як магній, кальцій, цинк, селен, марганець і ін., Використовується з часів Стародавнього Риму як засіб для зняття подразнень і почервоніння і для заспокоєння чутливої ​​шкіри. В основу формули входить Морський мул, - ефективно заспокійливий чуствительную шкіру обличчя компонент, зміцнює захисний бар'єр і зволожує, Глибоководна морська вода забезпечує повноцінне насичення шкіри поживними компонентами і мінералами, зміцнює природний гідро бар'єр шкіри, підвищуючи щільність і пружність шкіри, а Центелла Азіатська і Пантенол сприяють посиленню шкірного бар'єру і надають компексную захист для чутливої ​​шкіри.

Мадекассосід, активний компонент отриманий з центели, має три доведених косметичних властивості: протизапальну, загоює і омолоджуючу дію. Також входять до складу формули екстракт корейського перлів відмінно вирівнює текстуру шкіри і надає їй здорове сяйво і блиск, комплекс гіалуронової кислоти, забезпечує глибоке і тривале зволоження і заряджає шкіру енергією.

Патентована технологія, розроблена Klavuu, Hydro Crystal Technlogy, для посилення проникнення активних агентів і їх засвоєння досягається процесом інкапсулювання (такі агенти як - Кераміди, Холестерин, Фосфоліпіди). Всі інгредієнти сертифіковані EWG і безпечні для використання.

Спосіб застосування

Після очищення і тонізації, нанесіть невелику кількість крему на обличчя. Кінчиками пальців легкими масажними рухами розподіліть крем.

Склад

Вода, пропандіол, Гліцерин, Ціклогексасілоксан, 1,2-Гександіол, Ніацинамід, полікватерніум-51, полігліцерил-10 стеарат, Пантенол, Дікапрілілкарбонат, Каприл / Тригліцерид Капріні, Гідрований полі (С6-14 олефин), Гідрований полідецен, Екстракт водоростей , екстракт листя Екліпта скерований, екстракт Центелли азіатської, екстракт інжиру, екстракт хурми, екстракт раковини устриць, екстракт морського мулу, екстракт перлів, екстракт морських водоростей, екстракт планктону,Водорозчинний колаген, Гіалуронат натрію, Гідрований лецитин, Амоній акрілоілдіметілтаурат ВП сополімер, C12-20 алкіл глюкозид, C14-22 спирт, Диметикон / Вініл диметикон кроссполімер, Акрилат / С10-30 алкілакрілатний перехресний полімер, Гідролізований колаген, Морська вода, трометаміна, Фруктоолігосахаріди аденозину , Бета-глюкановий печінку, бутиленгліколь, Мадекассозід, гідролізований гіалуронова кислота, рафіноза, полікислоти, Керамід NP, Холестерин, Карагенан, аргінін ферулат, пальмітоіл пентапептид-4, Етілгексілгліцерін.

Напиши відгук
Klavuu Кушон з високим ступенем покриття № 23

Klavuu Кушон з високим ступенем покриття № 23

Klavuu Blue Pearlsation High Coverage Marine Collagen Aqua Cushion №23

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри