Timeless Сироватка з гіалуроновою кислотою і вітаміном С 5% 30 мл

Timeless Сироватка з гіалуроновою кислотою і вітаміном С 5% 30 мл

Timeless Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum 30 ml

Timeless Timeless

ЦБ-00017049

Timeless

Наявність: Немає в наявності

685грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Timeless

Класифікація: Органічна

Країна виробник: США

Тип шкіри: Суха,нормальна

Timeless Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum Сироватка з гіалуроновою кислотою і вітаміном С 5% 30 мл

Не минуло й півроку з моменту анонса цієї чудодійної сироватки для обличчя з вітаміном C, як вона встигла зробити справжній фурор і стати WOW-продуктом в своїй ніші. Даний засіб завоювало симпатію багатьох топ фахівців в сфері б'юті індустрії. Сила-силенна косметологів визнала, що сироватка з гіалуроновою кислотою і вітаміном C Timeless Skin Care одна з найкращих в боротьбі за ідеальну шкіру.

Але хочемо зауважити, що дана гіалуронова сироватка з вітаміном С, є не тільки салонним продуктом, багато красунь "підсіли" на неї і використовують в домашньому догляді за собою. Якісно продумана формула від американського виробника Timeless Skin Care має вкрай багатий склад, який також включає в себе і вищевказаний вітамін С.

Відповідно цілком справедливо розраховувати, що сироватка допоможе впоратися з ненависної проблемою всіх дівчат і прибере темні кола під очима і старіння шкіри. Під удар потраплять не тільки мімічні зморшки, але і вікові. Питання з віковими плямами для Вас стане просто міфом, звичайної "страшилкою перед сном".

У чому ж сила цього чарівного компонента?

  • він відновлює травмовані від ультрафіолету клітини;
  • підвищує ефективність сонцезахисних засобів, збільшує дію засобів захисту від сонця;
  • працює як сильний антиоксидант;
  • сприяє в боротьбі з пігментацією ;
  • допомагає загоювати рани, і може бути супутнім засобом в боротьбі зі шрамами і рубцями;

Якими компонентами багата сироватка для обличчя з вітаміном С?

В першу чергу вітамін С має прекрасні антиоксидантні властивості, надає допомогу в побудові колагену, вирівнює тон шкіри.

Гіалуронова кислота - головна складова для шкіри будь-якого віку. Стежить за тим, щоб шкіра залишалася зволоженою. У представленій сироватці міститься 1% НА.

Matrixyl 3000 TM - максимально підсилює роботу над правильним з'єднанням колагену, доведе до рівня в 350%.Ця сироватка з вітаміном С містить концентрацію на необхідному для шкіри рівні - 1,5%, щоб отримати найкращий результат.

Як правильно використовувати?

Сироватка підходить для ранкового і вечірнього догляду. Необхідно кінчиками пальців нанести на чисту шкіру обличчя всього лише пару крапель, дві-три буде достатньо.

Щоб не зменшити силу дії активного складу компонентів намагайтеся уникати прямого попадання світла і повітря. Бажано зберігати в холодильнику. Якщо сироватка потемніла - відбулося окислення, в подальшому використовувати її не потрібно.

Напиши відгук
Timeless Пептидна сироватка для боротьби зі зморшками 30 мл

Timeless Пептидна сироватка для боротьби зі зморшками 30 мл

Timeless Hydrating Hyaluronic Acid + Matrixyl S6 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри