Lador Damage protector acid shampoo 150 ml

Lador Damage protector acid shampoo 150 ml

Lador Damage protector acid shampoo Шампунь для фарбованого волосся 150 мл

ЦБ-00022997

Наявність: Немає в наявності

185грн

Тип волося: Фарбоване

Бренд: La'dor

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Добре очищує шкіру голови і волосся від забруднень. Має інтенсивну живильну і зволожуючу дію. Відновлює структуру волосся. Попереджає випадання. Усуває посічені кінчики

Вік: 18+

Lador Damage protector acid shampoo Шампунь для фарбованого волосся 150 мл

Професійний шампунь з колагеном і аргановою олією для сухого і пошкодженого волосся La'dor Damaged Protector Acid Shampoo.

Засіб ідеально підійде для фарбованого волосся, а також волосся, яке часто піддається термо-обробці: випрямлення, створення локонів і т.д. Засіб активно захищає і зміцнює колір фарбованого волосся і зміцнює, відновлює кутикулу пошкодженого волосся, закріплює колір фарбованого волосся, а також добре утримує локони (після хімічної завивки волосся локони довше тримають форму).

Низька кислотність (pH 4.5) шампуню робить його ідеально відповідним для фарбованого волосся і для чутливої шкіри голови. Шампунь зміцнює колір фарбованого волосся, подовжує його стійкість. Шампунь рекомендується використовувати безпосередньо перед фарбуванням і після фарбування. Шампунь зі слабкою кислотність відновлює водно-жировий баланс шкіри голови, зменшує сухість і ламкість волосся.

Арганова олія (ARGANIA SPINOSA OIL) в складі глибоко живить волосся, робить його слухняним, м'яким і шовковистим, надає гарний блиск.

Спосіб застосування: нанести шампунь на добре змочене волосся, спінити шляхом легкого масажу, розподілити по всій довжині волосся, залишити на 3-4 хвилини. Промити під проточною водою. При необхідності процедуру повторити.

Склад: Water, sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauramide DEA, sodium Lauryl Sulfate, Argania spinosa Kernel oil, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Citric Acid, Climbazole, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Cl 19140, fragrance

Напиши відгук
Mr.Scrubber Шампунь для волосся та тіла чоловічий 250 мл

Mr.Scrubber Шампунь для волосся та тіла чоловічий 250 мл

Mr.Scrubber Man Hair & Body 2 in 1 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри