VS Honey Лосьйон, скраб та свічка

Victoria’s Secret Honey Набір лосьйон, скраб та свічка

Victoria’s Secret Victoria’s Secret

ЦБ-00026816

Victoria’s Secret

Наявність: Немає в наявності

1250грн

Об'єм: 283 г, 414 мл

Аромат: Honey

Бренд: Victoria’s Secret

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Тип шкіри: Всі типи

Victoria’s Secret Honey Набір лосьйон, скраб та свічка

Victoria's Secret PINK створила неймовірний бокс Bee Love with Honey Body Care, який не залишить жодної дівчини байдужої.

У набір входить:

  • Ароматична свічка Honey Candle + Посівна б для вирощування рослин. Запалюйте приємні відчуття за допомогою цієї вершкової свічки із запахом меду! Насіннєвий папір, що входить до цього набору, містить насіння польових кольорів. Коли свічка догоряє, покладіть на гніт свіжу землю. Рослинний папір всередині. Додайте води та сонячного світла. Спостерігайте, як зростають квіти. Вийдіть надвір, щоб бджоли теж насолоджувалися, якщо дозволяє погода.
  • Скраб для тіла Honey Scrub 283 г . Зроблено бджолами. Ця поживна суміш, що надає сяйва, розгладжується кристалами цукру і медом, щоб зробити шкіру більш сяючою. Основний інгредієнт: чистий мед. Прямо з вулика. Мед – це багатовікове засіб та рідке золото для вашої шкіри.
  • Лосьйон для тіла Honey Lotion 414 мл. Поживний і зволожуючий крем, створений бджолами, приємний для шкіри завдяки вмісту чистого меду та олії ши. Нанесіть на шкіру, щоб надати їй здорового вигляду і приємного приємного аромату.
Напиши відгук
Victoria's Secret  Autumn Shore

Victoria's Secret Autumn Shore

Victoria's Secret Парфумований спрей для тіла

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри