Rituals Mehr Energising Treat S

Rituals Mehr Energising Treat S

Rituals Подарунковий набір догляд за тілом з ароматом апельсину та кедру

Rituals Rituals

ЦБ-00021898

Rituals

Наявність: Немає в наявності

1135грн

Аромат: Апельсину та кедру

Бренд: Rituals

Країна виробник: Голландія

Rituals Mehr Energising Treat S Подарунковий набір догляд за тілом з ароматом апельсину та кедру

Колекція Ritual of Mehr була створена, щоб зарядити енергією тіло, розум та душу. Всі засоби цієї колекції для дому та тіла, наповнені солодким ароматом апельсина та кедрового дерева, піднімають настрій та наповнюють серце щастям. Набір складається з гелю для душу, спрею для дому, крему для тіла та шампуню. Ця невелика подарункова коробка – ідеальний подарунок для себе або для того, хто вам небайдужий.

Набір містить:

  • Ritual of Mehr Foaming Shower Gel Гель для душу 50 мл .
  • Ritual of Mehr Body Cream Крем для тіла 70 мл.
  • Ritual of Mehr Parfum d'Interieur Натуральний ароматизований спрей 50 мл.
  • Ritual of Mehr Shampoo Шампунь 70 мл.

Ritual of Mehr Foaming Shower Gel Гель для душу 50 мл живити та підготує вас до насиченого дня. Вміло змішаний аромат з  фруктовими нотами солодкого апельсина та стимулюючим кедровим деревом, миття тіла піднімає ваш настрій та енергію, одночасно пом'якшуючи та очищуючи шкіру з голови до п'ят.

Ritual of Mehr Shampo Шампунь 70 мл дбайливий, поживний шампунь для здорового та блискучого волосся. Інтенсивно зволожує волосся, не обтяжуючи його. Він зміцнює волосся та живить шкіру голови. Підходить для повсякденного використання та для всіх типів волосся. Шампунь збагачений ароматом солодкого апельсину та кедра.

Ritual of Mehr Body Cream Крем для тіла 70 мл поєднує в собі сили Centella Asiatica та антиоксиданти вітаміну Е, збиті вершки швидко вбираються в шкіру, забезпечуючи необхідну вологу та зволоження, обволікаючи тіло теплим ароматом солодкого апельсина та кедра. Шкіра ніжна та пружна.

Ritual of Mehr Parfum d'Interieur Натуральний ароматизований спрей 50 мл для створення унікального аромату в домашніх умовах. 

Поєднує в собі інгредієнти Sweet Orange та Cedar Wood, які забезпечують напрочуд теплий аромат.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри