Rituals of Sakura L

Rituals of Sakura L

Rituals Набір бестселерів для тіла

Rituals Rituals

ЦБ-00021903

Rituals

Наявність: Немає в наявності

1965грн

Аромат: Сакури та рисового молока

Бренд: Rituals

Країна виробник: Голландія

Rituals of Sakura L Набір бестселерів для тіла

Склад набору:

  1. Гель-пінка для душу Rituals The Ritual Of Sakura Shower Foam 200 мл.
  2. Скраб для тіла Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub 125 г.
  3. Аромат для дому - Rituals Ritual of Sakura Mini Fragrance Sticks 50 мл.
  4. Крем для тіла - Rituals 200 мл.

Гель-пінка для душу - Rituals The Ritual Of Sakura Shower Foam 200 мл

Очищайте та пом'якшуйте шкіру за допомогою весняного аромату Cherry Blossom та поживного органічного рисового молока. Зручний дозатор відразу видає кульку ароматної, щільної та ніжної піни. Цією піною приємно користуватися, ще й тому, що нічого не треба спінювати самому

Скраб для тіла - Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub

Позбавтеся сухої шкіри з нашим цукровим скрабом для тіла Sakura. Скраб для тіла на основі розкішної комбінації органічного цукру з прекрасними пом'якшувальними маслами для м'якого та інтенсивного видалення клітин шкіри.

Спеціально розроблений для живлення та відновлення сухої шкіри. Використовуйте скраб для тіла 1-2 рази на тиждень, щоб забезпечити м'яку, сяючу шкіру.

Аромат для дому - Rituals The Ritual of Sakura Mini Fragrance Sticks

Наповніть свою оселю солодким та вершковим ароматом за допомогою міні-ароматичних паличок Rituals The Ritual of Sakura. Витончений та стильний дифузор, який гарантує, що він доповнить та прикрасить будь-яку кімнату в будинку.

Ароматичні палички ставлять поруч із тонкою білою судиною, виготовленою з скла, що переробляється. Натхненні Rice Milk та Cherry Blossom, натуральні палички безперервно доставляють вишуканий аромат терміном до 3 тижнів.

Крем для тіла - Rituals Sakura Magic Touch Body Cream

Завдяки спеціальній технології, що дозволяє легко наносити цей бархатистий крем, він інтенсивно живить та зміцнює шкіру. Формула також містить антиоксиданти, вітамін Е та центелу азіатську для самої м'якої шкіри, з оновленим ароматом вишневого кольору та органічного рисового молока. Маленький формат робить його ідеальним для мандрівок. По всій Азії рис є символом достатку, щастя та родючості. Екстракт рисового молока робить вашу шкіру м'якою та еластичною, надає їй здорового блиску. Ніжний аромат чудово розслаблює.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри