Rituals of Samurai

Rituals of Samurai

Rituals Подарунковий набір освіжаючий ритуал 

Rituals Rituals

ЦБ-00021254

Rituals

Наявність: Немає в наявності

980грн

Аромат: Бамбуку, японської м'яти, кедрового дерева

Бренд: Rituals

Країна виробник: Голландія

Rituals of Samurai Подарунковий набір освіжаючий ритуал 

В набір входить :

  • Ritual of Samurai Спрей-антиперспірант 50 м.
  • Ritual of Samurai Гель для душа 70 мл.
  • Ritual of Samurai Крем для гоління 70 мл.
  • Ritual of Samurai Пінний гель для душу 50 мл.

Ця чудова подарункова коробка - прекрасний подарунок другу або члену сім'ї ! Ви можете почати свій день оновленим , збагаченими бамбуком, японської м'ятою, кедровим деревом . Містить пінистий гель для душу, спрей-антиперспірант, пінний гель для душу і крем для гоління.

Новий зовнішній вигляд подарункової коробки натхненний обома традиційними азіатськими техніками забарвлення, в красивій палітрі кольорів, відповідних «Ритуалу самурая». Безкоштовна багаторазова розкішна коробка для зберігання, тому ви можете подарувати подарунковій коробці друге життя, зберігаючи в ній фотографії, листи або інші предмети.

Ritual of Samurai Гель для душу 50 мл.З його унікальною технологією гель-піни і бадьорого аромату екстракту бамбука і сандалового дерева освіжає ваші почуття і бадьорить душу.

Ritual of Samurai Ice Shower Гель для душа 70 мл - це відпочинок після тренування. Для ідеального очищення і охолодження після спорту. Містить освіжаючий екстракт японської м'яти і аромат бамбука. При зіткненні зі шкірою забезпечує приємне відчуття поколювання на шкірі, як ніби ви стоїте на морозі.⠀

Samurai Cool Дезодорант - спрей 50 мл. М'який чоловічий дезодорант, що забезпечує 24-годинний захист від поту і нейтралізує запахи. Він збагачений органічним бамбуком і кедровим деревом для дивно пряного, чоловічого аромату.

Samurai Крем для гоління 70 мл. Створіть чисте гоління з формулою без піни, захист від подразнення і порізів. Відновлююча формула збагачена базиліком, відомим своїми антиоксидантними і зволожуючими властивостями, а також женьшенем.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри