Cruelty free Mr.Scrubber Набір для інтенсивної засмаги

Mr.Scrubber Набір для інтенсивної засмаги

Mr.Scrubber Sun Shine 

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00020259

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

718грн

Бренд: Mr.Scrubber

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Mr.Scrubber Sun Shine Набір для інтенсивної засмаги 

Набір для інтенсивної засмаги дозволяє отримати бажаний бронзовий відтінок шкіри, підкреслити його глибину і красу, надати шкірі тонкого сяяння. Олія для засмаги глибоко зволожує, живить, розгладжує шкіру, дозволяє отримати розкішну рівномірну засмагу, захищає тіло від шкідливого впливу ультрафіолетового проміння. Олія-бронзатор зволожує, розгладжує, пом'якшує і глибоко живить шкіру, усуває сухість і лущення, підкреслює засмагу, надає тілу спокусливого мерехтливого сяйва.

До набору входять:

Олія для інтенсивної засмаги Bronze Body SPF 5, 100 мл;

  • Олія для засмаги чудово живить, зволожує, розгладжує шкіру, сприяє утворенню рівномірної красивої засмаги, запобігає появі пігментації. Завдяки наявності сонцезахисного фактора допомагає уникнути обгорання і пересушування шкіри.

Олія-бронзатор після засмаги Bronze Body bronze&glow, 100 мл;

  • Олія-бронзатор після засмаги відмінно зволожує, розгладжує, пом'якшує і глибоко живить шкіру, усуває сухість і лущення,  підкреслює засмагу, надає тілу спокусливого мерехтливого сяяння.

Спосіб використання: 

За 30 хвилин до виходу на сонце нанести достатню кількість олії для засмаги, відновлювати нанесення кожні 1,5-2 години, а також після купання. Уникати тривалого перебування під обіднім сонцем. Невелику кількість олії-бронзатора нанести на чисту шкіру. Перед використанням інтенсивно збовтати олію.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри