Sunshine Packege

Sunshine Package Сонячні мастхеви

ЦБ-00020863

Наявність: Немає в наявності

1500грн

Sunshine  Package Сонячні мастхеви

Вміст Summer  Package :

  • Гребінь для волосся Janeke - був виготовлений з високоякісного пластику ( колір і форма пакування може змінюватися).
  • Jayjun Rose Blossom Mask Маска для обличчя з рожевою водою.
  • V.Sun Don't Blush Sun Cream Face SPF 30 Сонцезахисний крем для обличчя 75 мл.
  • Moremo Recovery Balm Відновлюючий термозахисний бальзам 20 мл.
  • Patchness Lip Patch Pink Патчі для губ з екстрактом червоного винограду 1 шт.
  • Top Beauty Coconut Oil Shimmer Кокосове масло для засмаги з шимером 50 мл.
  • Підвіска трендова кольорові буси ( колір та дизайн може відрізнятись ).
  • Mr.Scrubber Hyaluronic acid face tonic 0,7%  Тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою 30 мл.
  • Mr.Scrubber Bronze Шиммер для тіла 30 мл .

Гребінь для волосся Janeke

Був виготовлений з високоякісного пластику, завдяки закругленій формі, зубці цього гребеня,не  будуть травмувати волосся і шкіру голови при розчісуванні.

Гребінець можна застосовувати при нанесенні масок, а також при проведенні укладок.

Jayjun Rose Blossom Mask Маска для обличчя з рожевою водою

Вибираєте багатофункціональний догляд? Не знаєте, як допомогти епідермісу впоратися з негативним впливом агресивних чинників навколишнього середовища? Корейський бренд Jayjun створив серію SOS-засобів, з якими втомлений і сірий епідерміс відновиться.

Особливості маски для обличчя з рожевою водою від Jayjun:

  • Rose Blossom Mask підійде як для самостійного регулярного догляду, так і для того, щоб освіжити шкіру після виснажливого перельоту або тривожного нічного сну;
  • рожевий гідролат робить шкіру ніжною, шовковистою, пружною і сяючою, повертає здоровий рум'янець і вирівнює тон обличчя.
  • гіалуронова кислота має глибокий зволожуючий вплив, розгладжує мімічні зморшки і зменшує глибину складок, підтягує в'ялі ділянки і розгладжує мікрорельєф;
  • інгредієнти нейтралізують почервоніння і заспокоюють подразнення і запалення;
  • тканинна основа виготовлена ​​з урахуванням всіх анатомічних особливостей, тому есенція не потрапить на слизову оболонку

V.Sun Don't Blush Sun Cream Face SPF 30 Сонцезахисний крем для обличчя 75 мл

V.Sun - сонцезахисний крем для обличчя преміум класу з ектоіном та вітаміном Е. Легкий крем забезпечує надійний захист від ультрафіолетових променів, а також відмінно захищає від сонячних опіків. Гіалуронова кислота і алое вера зволожують і зміцнюють колаген і структуру шкіри. Крем з квітково-ванільним ароматом має легку текстуру, швидко поглинається. .Не містить пластику, нано частин, октокрилену та феноксиетанолу. 

Moremo Recovery Balm Відновлюючий термозахисний бальзам 20 мл

Відновлюючий протеїновий термозахисний бальзам Moremo Recovery Balm В значно поліпшить стан вашого волосся вже після першого застосування, зробить його здоровими і сяючими, захистить від негативного високотемпературного впливу плойки для волосся, фена, волосся будуть не тільки виглядати краще, але і насправді з кожним разом ставати все більш здоровими, його легше буде розчісувати. Натуральні амінокислоти проникнуть глибоко в структуру волосся і братимуть участь в процесах відновлення, глибоко зволожуючи і збудують антиоксидантний захист, тобто будуть захищати волосся від пагубного впливу УФ-променів.

Patchness Lip Patch Pink Патчі для губ з екстрактом червоного винограду 1 шт

Гідрогелева маска для губ Patchness Patch Lip Pink з колагеном і гіалуронової кислотою - як мінімум, гарний предмет на б'юті-полиці і в косметичці. Але крім цього у цієї маски є ще ряд переваг.

Наші губи вимагають такого ж догляду, як, скажімо, ніжна шкіра в зоні навколо очей - незалежно від того, чи користуєтеся ви помадою чи ні. Потріскані губи - видовище малоприємне. Тут на допомогу прийдуть патчі Patchness Patch Lip Pink: крім того, що вони швидко живлять і зволожують шкіру, вони можуть розгладити дрібні зморшки в зоні навколо губ, а також збільшити об'єм губ.

Top Beauty Coconut Oil Shimmer Кокосове масло для засмаги з шимером 50 мл

Cупер мерехтливе кокосове масло для бронзової засмаги і зволоження. З шимером і блискітками для інтенсивної засмаги ,стане незамінний помічником в вашій подорожі або відпочинку.  Якщо шкіра дуже світла, краще доповнювати його спеціальними засобами з більш високим рівнем SPF-захисту, особливо це стосується світлошкірих людей.

Mr.Scrubber Bronze Шиммер для тіла 30 мл 

Надає шкірі сяйва з легким ефектом засмаги. Завдяки вмісту кокосової олії захищає і зволожує тіло, усуває лущення, вирівнює текстуру, дарує шкірі приємний екзотичний аромат.

  • кокосова олія зволожує шкіру, відновлює ліпідний бар’єр і попереджає випаровування вологи, усуває целюліт, висвітлює існуючі розтяжки та запобігає виникненню нових, вирівнює тон і текстуру шкіри, пом’якшує та посилює її природні захисні функції;
  • сік алое вера заспокоює шкіру, знімає запальні процеси, живить і захищає від негативного впливу зовнішнього середовища.

Примітка:

* Колір розчіски та прикраси на шию в кожному боксі різний!

Напиши відгук
I'm From Best seller miniature set

I'm From Best seller miniature set

I'm From Best seller miniature set Набір мініатюр

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри