Rituals Sakura M Набір піна для душу, крем для тіла,скраб і дифузор

Rituals Sakura M

Rituals Sakura M Подарунковий набір

Rituals Rituals

ЦБ-00026612

Rituals

Наявність: Немає в наявності

1585грн

Об'єм: 200 ml, 200 ml, 50 мл, 125 г

Аромат: Sakura

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Rituals Sakura M Подарунковий набір

Набір, що включає крем для тіла, пінку для душу, скраб для тіла та міні аромадифузор для дому.

Піна для душа Ritual of Sakura Foaming Shower Gel 200 ml

Очищайте та пом'якшуйте шкіру за допомогою весняного аромату Cherry Blossom та органічного живильного рисового молока. Зручний дозатор відразу видає кульку ароматної, щільної та ніжної піни. Цією піною приємно користуватися (ще й тому, що нічого не потрібно спінювати самому).

Krem body RITUALS Ritual of Sakura Body Cream 200 мл

Завдяки спеціальній технології, що дозволяє легко наносити цей бархатистий крем, він інтенсивно живить та зміцнює шкіру. Його формула також містить антиоксиданти, вітамін Е та готу колу для дуже м'якої шкіри, оповитої оновлюючим ароматом квіток вишні та рисового молока.

Аромадифузор для дому The Ritual of Sakura Mini Fragrance Sticks 50 ml

Міні-варіант аромадифузора для будинку, спеціально створених для невеликих кімнат у вашому будинку. Природний та стильний. Поєднує м'які аромати рисового молока та квітучої вишні для отримання прекрасного солодкого та вершкового аромату.

Body Scrub 125g

Цукровий скраб для тіла з тонким ароматом рисового молока та сакури забезпечать ніжне скрабування, не пошкоджуючи епідермісу. Пом'якшувальні олії у складі скрабу насичують шкіру поживними компонентами, відновлюють шкіру і запобігають її сухості. Застосування б'юті-продукту від Rituals підготує шкіру до депіляції або нанесення автозагара. Після застосування скрабу шкіра буде приємно дивувати вас своєю гладкістю, м'якістю та рівним, однотонним кольором.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри