Q+A Salicylic acid Body Wash 250ml Очищуючий гель для тіла з саліцилкою

Q+A Salicylic acid Body Wash 250ml Очищуючий гель для тіла з саліцилкою

Q+A - Salicylic Acid Body Wash

Q+A Q+A

ЦБ-00031602

Q+A

Наявність: Немає в наявності

394грн

Об'єм: 250ml

Бренд: Q+A

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Великобританія

Призначення: очищає, пом'якшує, заспокоює.

Q+A - Salicylic Acid Body Wash - Очищувальний гель для тіла із саліциловою кислотою - 250ml

Саліцилова кислота — це BHA, який відлущує шкіру, націлюючись на себорегуляцію, зменшення висипів та слідів після них. Цей гелевий гель для тіла дбайливо відлущує, очищує та пом’якшує шкіру завдяки грамотній суміші саліцилової кислоти, кори білої верби та екстракту зеленого чаю. Це ідеальний продукт для тих, хто схильний до висипів на тілі або гіперкератозу “гусячої” шкіри.

Активні компоненти:

  • Саліцилова кислота – невеликий молекулярний розмір дозволяє їй проникати глибше в пори, щоб максимально очистити та дати антибактеріальний ефект. Це допомагає покращити загальну текстуру шкіри та освітлити її.
  • Алое Вера – заспокійливий інгредієнт працює в гармонії з саліциловою кислотою, щоб заспокоїти шкіру. Він насичений вітамінами, мінералами та антиоксидантами.
  • Екстракт зеленого чаю – є потужним природним антиоксидантом, який заспокоює шкіру. Антиоксидант EGCG, що міститься в зеленому чаї, допомагає омолодитися.
  • Екстракт кори білої верби – містить саліцин, рослинну сполуку, яка має такі ж властивості, як і саліцилова кислота! Традиційно цей інгредієнт використовувався для заспокоєння шкіри та підсилення антибактеріальних властивостей.

Свіжий аромат кавуна + нектару агави ідеально підходить для щоденного очищення в поєднанні з нотами кактусової води, орхідеї та тропічних фруктів.

Спосіб використання: М’яко помасажуйте вологу шкіру, приймаючи душ, і змийте. 

Напиши відгук
Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Захисний крем з керамідами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри