Mermade Manhattan 80 мл

Mermade Manhattan 80 мл

Mermade Парфумований гель для душу Манхетен 80 мл

Mermade Mermade

ЦБ-00021204

Mermade

Наявність: Немає в наявності

99грн

Об'єм: 80 мл

Бренд: Mermade

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Mermade Manhattan Парфумований гель для душу Манхетен 80 мл

Збираєтеся в подорож? Не забудьте захопити з собою парфумований міні-гель для душу. Компактні розміри роблять його незамінним компаньйоном для відпустки або відрядження, збалансований комплекс активних компонентів забезпечує шкірі делікатне очищення і додатковий догляд, а чудовий аромат покращує настрій.

Парфумований гель для душу Manhattan - це твоя перемога над самою собою. Його аромат переносить тебе в сцену з улюбленого американського фільму, де ти - головна героїня, успішна self-made дівчина, яка точно знає, чого хоче від життя. Зволожуючий гель для душу бадьорить і надихає на підкорення нових вершин.

Міні гель для душу розкривається благородним бергамотом і чорним перцем. Нота серця дарує тандем рожевого перцю з солодкою геранню. Маленький гель для душу - ідеальний компаньйон твоїх тревел-пригод. Він з легкістю поміститься навіть в найменшу сумку.

А ще ми підготували сюрприз! У кожен гель для душу наші феї додали мерехтливі блискітки, які підкреслять красу твого тіла і додадуть святкового настрою.

Спосіб застосування:

Для використання буде достатньо лише кількох крапель. Нанеси невелику кількість гелю на мочалку або безпосередньо на вологе тіло, зроби легкий масаж і змий теплою водою.Почни свій ранок не з кави, а з парфумованими гелями Mermade!

Напиши відгук
Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Крем для рук з ланоліном 29 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри