Q+A Azelaic Acid Facial Serum 30 ml

Q+A Azelaic Acid Facial Serum 30 ml

Q+A Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою 30 мл

Q+A Q+A

ЦБ-00022705

Q+A

Наявність: Є в наявності

504грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Q+A

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Заспокоїть та зменшить існуючі висипання, а також усуне появу нових, одночасно відновлюючи рівний тон обличчя та очищаючи пори

Q+A Azelaic Acid Facial Serum Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою 30 мл

Сироватка з азелаїновою кислотою Q+A Azelaic Acid Balancing Serum допоможе заспокоїти та зменшити існуючі висипання, а також запобігти появі нових, одночасно відновлюючи рівний тон обличчя та очищаючи пори. Ідеальне рішення для проблемної як жирної, так і сухої шкіри.

Активні компоненти:

Азелаїнова кислота - відома своїми протизапальними та освітлюючими властивостями, азелаїнова кислота бореться з висипаннями, зменшує видимість пор, вирівнює тон та текстуру шкіри, а також маєте антиоксидантні властивості, захищаючи клітини від стресу зовнішнього Світу.

Алое Вера багата полісахаридами — молекули, які зволожують шкіру, одночасно створюючи захисний бар’єр від стресових факторів навколишнього середовища. Висока концентрація вітамінів та мінералів, включаючи А та Е, роблять цей інгредієнт потужним зволожувачем.

Цинк РСА - ідеальний актив для володарів жирної шкіри. Ця сіль допомагає збалансувати виділення себуму у шкірі, прибираючи почервоніння, зменшуючи пори та контролюючи висипання.

Спосіб використання:

Наносити декілька крапель на чисту шкіру перед зволожуючим кремом. Використовуй щоденно вранці або ввечері.

Напиши відгук
Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Захисний крем з керамідами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри