Q+A Apple AHA Exfoliating Gel 75 ml

Q+A Apple AHA Exfoliating Gel 75 ml

Q+A Пілінг-гель з фруктовими кислотами 75 мл

Q+A Q+A

ЦБ-00020394

Q+A

Наявність: Є в наявності

464грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Q+A

Країна виробник: Великобританія

Призначення: М'яко відлущує та освітлює

Q+A Apple AHA Exfoliating Gel Пілінг-гель з фруктовими кислотами 75 мл

Комбінація натуральної яблучної і молочної кислот, екстрактів яблучних фруктів і гліколевої кислоти робить відлущуючий гель Apple AHA Exfoliating Gel ідеальним вибором для більш гладкої і яскравої шкіри. Не хвилюйтеся, цей відлущуючий крем ніжний і не позбавляє шкіру вологи, так як він захищає і зміцнює шкіру.

Лікарі не даремно люблять яблука. Володіючи антиоксидантною активністю, екстракт яблука захищає вашу шкіру від забруднюючих речовин і стресорів навколишнього середовища, роблячи шкіру такою ж здоровою зовні, як ви відчуваєте себе зсередини.

Яблучна кислота, що міститься в яблуках і грушах, є причиною того, що зелені яблука можуть бути такими кислими. Низький рівень pH цього інгредієнта дозволяє йому м'яко відлущувати, що ідеально підходить для освітлення тону шкіри і зниження ймовірності появи нових прищиків або тонких ліній.

Молочна кислота гігроскопічна, що означає, що вона витягає вологу з повітря, щоб підвищити рівень зволоження. В основному міститься в кисломолочних продуктах (не хвилюйтеся, ці веганські) сприяючи зміцненню шкірного бар'єру.

Невелика за розміром і легко поглинається в шкіру, гліколева кислота відлущує шкіру, зменшуючи появу гіперпігментації, плям і ознак старіння. Чекайте, що шкіра стане гладкою і рівною вже після одного використання.

Спосіб застосування:

Нанесіть тонким рівним шаром на чисту суху шкіру. Помасажуйте 20-30 секунд, ретельно змийте водою. Використовуйте 2 рази в тиждень для кращих результатів. У денний час важливо застосовувати SPF, тому що в складі є кислоти.

Напиши відгук
Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Захисний крем з керамідами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри