Mermade Our Summer 80 ml

Mermade Our Summer 80 ml

Mermade Парфумований гель для душу Літечко 80 мл

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00021206

Brave Sale

Наявність: Немає в наявності

99грн

Об'єм: 80 мл

Бренд: Mermade

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Mermade Our Summer Парфумований гель для душу Літечко 80 мл

Аромат твоєї першої закоханості. Парфумований гель для душу Our Summer - відчуття літа в будь-який час року. Це спогади про ваше нещодавнє, але точно не випадкове знайомство. Ви скасовуєте всі важливі справи, берете два вихідних і їдете назустріч теплому морю. На губах солонуватий присмак, на вашому пледі шампанське і стиглі персики.

Верхня нота огорне тебе ароматом соковитого ананаса, яскравого апельсина і свіжого бергамота. Далі композиція розкриється ніжним жасмином і тендітною фіалкою. Красиву крапку поставить солодкий сандал і стійкий мускус.Міні гель для душу має зручний формат. Його можна покласти в дамську сумку і з легкістю зірватися на романтичний вікенд з коханим.

А ще ми підготували сюрприз! У кожен зволожувальний гель для душу наші феї додали мерехтливі блискітки, які підкреслять красу твого тіла і додадуть святкового настрою.

Спосіб застосування:

Для використання буде достатньо лише кількох крапель. Нанеси невелику кількість гелю на мочалку або безпосередньо на вологе тіло, зроби легкий масаж і змий теплою водою.
Почни свій ранок не з кави, а з парфумованими гелями Mermade!

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри