Mermade Feel The Rain 80 ml

Mermade Feel The Rain 80 мл

Mermade Парфумований гель для душу Довгоочікуваний дощ 80 мл

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00021209

Brave Sale

Наявність: Немає в наявності

99грн

Об'єм: 80 мл

Бренд: Mermade

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Mermade Feel The Rain Парфумований гель для душу Довгоочікуваний дощ 80 мл

Аромат твого довгоочікуваного перезавантаження . Парфумований гель для душу Feel The Rain - це довгоочікуваний дощ спекотним літнім днем. Ти знімаєш свої сандалі і крокуєш по калюжах, як в дитинстві. В голові грає улюблена пісня, ти насолоджуєшся свіжістю і починаєш танцювати. Вдалині з'являється веселка, яка робить тебе найщасливішою, як в дитинстві.

Верхня нота маленького гелю для душу прозвучить солодким мандарином і ніжним рожевим перцем. Спокуслива ваніль і прохолодне морозиво утворять невагомий шлейф.

Міні гель для душу - це неймовірно зручний формат для твоїх подорожей. Він з легкістю поміститься в твою найменшу сумочку. А ще ми підготували сюрприз! У кожен зволожувальний гель для душу наші феї додали мерехтливі блискітки, які підкреслять красу твого тіла і додадуть святкового настрою.

Спосіб застосування:

Для використання буде достатньо лише кількох крапель. Нанеси невелику кількість гелю на мочалку або безпосередньо на вологе тіло, зроби легкий масаж і змий теплою водою. Почни свій ранок не з кави, а з парфумованими гелями Mermade!

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри