BeautyBlender Спонж для нанесення автозасмаги

BeautyBlender Спонж для нанесення автозасмаги

BeautyBlender Body Blender 

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00016774

Brave Sale

Наявність: Немає в наявності

844грн

Колір: Чорний

Бренд: BeautyBlender

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

BeautyBlender Body Blender Спонж для нанесення автозасмаги

Тепер зробити рівну засмагу і зволоження - це так просто. Спонж для тіла BeautyBlender body Blender призначений для якісного нанесення бронзатору, автозагару та інших косметичних засобів.

За розміром в два рази більше оригінального рожевого спонжа для обличчя. Легко поміщається в долоні, має плоску форму, що робить спонж зручним для нанесення бронзатора, автозагара, консилера, лосьйонів, сироваток та шимерів.

Bodyblender не залишає розводів, він бездоганний. Спонж виготовлений з чорного матеріалу і його легко відмити. Крім того, Bodyblender збереже в чистоті ваші руки, так як косметичний засіб ви наносите безпосередньо на спонж. Як і вся лінійка спонжів Beautyblender, він створений з унікального гіпоалергенного матеріалу, що дозволяє значно економити косметичні засоби.

Спосіб застосування:

Перед використанням змочіть BodyBlender водою і промокніть рушником. Потім легкими рухами за допомогою спонжа нанесіть на шкіру косметичний засіб.
Для очищення спонжа рекомендуємо використовувати дезінфікуючі засоби Blendercleanser - гель і спеціальне мило на основі натуральних рослинних компонентів. Засоби дбайливо очищають спонж, зберігаючи колір і форму, економно витрачаються і добре піняться. 

Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри