Farm stay Вітамінний філер для волосся

Farm Stay Вітамінний філер для волосся

Farm Stay Derma Cube Vita Clinic Hair Filler 

FarmStay FarmStay

ЦБ-00017662

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

50грн

Об'єм: 13 мл

Бренд: Farm Stay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення

Farm Stay Derma Cube Vita Clinic Hair Filler Вітамінний філер для волосся 

Вітамінний філлер для волосся FarmStay Derma Cube Vita Clinic Hair Filler - засіб, який проникає в структуру волосся і відновлює його зсередини, заповнюючи порожнечі і згладжуючи посічені кінчики.

Волосся стає м'якшим і еластичним. Формула філера містить в складі вітамін E (токоферол ацетат) - потужний антиоксидант, який у виробництві косметики використовується в якості антивікового компонента. Він захищає клітини нашого організму від шкідливих реакцій вільних радикалів, які утворюються під дією ультрафіолету.

Застосовуючи філер регулярно, ви позбудетеся від таких проблем: ламкість, посічені кінчики, випадіння, сухість і тьмяність волосся.

Спосіб застосування:

У не металевій ємкості змішати засіб з водою в пропорції 1:1. Ретельно розмішати до отримання маси, схожої на маску для волосся. Нанести масу на чисті, просушене волосся, приділяючи особливу увагу кінчиків. Залишити на 20-25 хвилин. Для посилення ефекту рекомендується використовувати термо - шапку. Ретельно змити теплою водою без використання шампуню.

Склад:

Propylene glycol, ethanol, myristyl alcohol, purified water, cyclopentasiloxerin, steatrimonium chloride, cetrimonium chloride, behentrimonium chloride, sodium lactate, flavoring, hexylcinnamal, alpha-isomethylionone, Butylphenylmethylpropional, linalool, isopropyl alcohol, menthol, salicylic acid, hydrolyzed collagen, hydrolyzed silk, glycerin, phenoxyethanol, 1,2-hexanediol, butylene glycol, Panthenol, arginine, centella extract, aloe vera leaf extract, tocopheryl acetate (1,300ppm)

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри