Farm Stay Відновлюючий філер для волосся з пантенолом

Farm Stay Відновлюючий філер для волосся з пантенолом

Farmstay Derma Cube Panthenol Healing Hair Filler

FarmStay FarmStay

ЦБ-00017664

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

50грн

Об'єм: 13 мл

Бренд: Farm Stay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Farmstay Derma Cube Panthenol Healing Hair Filler Відновлюючий філер для волосся з пантенолом 

Філер для волосся FarmStay Derma Сube Panthenol Healing Hair Filler - це концентрований живильний засіб, яке перетворюється в кремову текстуру при змішуванні з водою. Філер містить пантенол, що володіє відмінними зволожуючими і відновлюючими властивостями.

До складу засобу входять три основних інгредієнта:

  • Пантенол - зволожує і живить волосся, доглядає за шкірою голови, заспокоює шкірний покрив.
  • Гідролізований колаген - захищає, робить волосся більш еластичними і зміцнює їх структуру.
  • Протеїни шовку - усувають сухість і ламкість, надають волоссю гладкість і блиск.

Пантенол - це провітамін B5, він є хорошим вологоутримаючою, пом'якшувальною і зволожуючою речовиною, що забезпечує зволожуючий ефект на тривалий час, швидко проникає в волосся, збільшує діаметр шкірного волоска і ущільнює поверхню, надає їм блиск, об'єм і полегшує розчісування. Пантенол добре поглинається шкірою голови, він її зволожує, покращує еластичність і структуру, знижує подразнення і почервоніння.

Філер є ефективною маскою для волосся з салонним ефектом. Засіб досить простий в застосуванні. Однією ампули може вистачити на 2-3 застосування, все залежить від довжини і ступеня пошкодження волосся.

Філер має прозору водянисту структуру. Якщо філер зберігати при низькій температурі, то він може ставати більш густим і білим. Тому перед використанням закриту ампулу необхідно потримати в теплій воді, щоб філлер знову став рідким.

Спосіб застосування:

Змішати засіб з водою в пропорції 1: 1.Перемішувати 1-2 хвилини, поки вміст не загусне до консистенції звичної маски для волосся.Нанести на підсушене чисте волосся, по всій довжині, приділяючи особливу увагу кінчиків і пошкоджених місцях.Залишити філер на волоссі на 10 хвилин, потім змити теплою водой.Для отримання більш сильного ефекту від філера після етапу нанесення засобу на волосся, надіти шапочку для душу, добре прогріти волосся феном і укутати теплим рушником, а потім змити через 10 хвилин.

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри