Medi-Peel Bio Keratin Fill Up Hair Ampoule 1 шт

Medi-Peel Bio Keratin Fill Up Hair Ampoule 1 шт

Medi-Peel Зміцнюючий філлер для волосся 1 шт

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021008

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

60грн

Об'єм: 1шт - 13 мл

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Запечатує посічені кінчики, допомагає боротися з сухістю і ламкістю, а також робить їх неймовірно м'якими і гладкими

Medi-Peel Bio Keratin Fill Up Hair Ampoule Зміцнюючий філер для волосся 1 шт

Засіб робить волосся слухняним, запечатує посічені кінчики, допомагає боротися з сухістю і ламкістю, а також робить їх неймовірно м'якими і гладкими.

Воно огортає кожну волосинку від коренів до самих кінчиків, утворюючи захисний бар'єр, який оберігає волосся від передчасного забруднення, ламкості, і агресивного впливу зовнішніх чинників.

Біотин зміцнює коріння і перешкоджає випадінню волосся, робить їх ідеально гладкими, еластичними і шовковистим, лікує себорею і нормалізує секрецію залоз. 

Яєчні протеїни забезпечують зовнішні і внутрішні шари волосяного стовбура необхідними білками, що забезпечує реконструкцію пошкоджених частин кутикули і усунення дефектів на глибоких шарах в структурі волоса. 

Кератин основний структурний компонент волосся, унікальні властивості якого дозволяють йому проникнути всередину і повністю заповнити пошкоджені ділянки його структури. 

Протеїни шовку надають зволожуючу і зміцнюючу дію, надають волоссю блиск, підвищують еластичність і щільність, попереджують процеси старіння.

Саліцилова кислота відлущує ороговілі частинки шкіри і прибирає зайві виділення шкірного себума, завдяки чому відбувається швидке оновлення епідермісу. 

Ментол покращує кровообіг і живлення цибулин волосся, тим самим стимулюючи ріст волосся, а також знижує активність сальних залоз.

Спосіб застосування:

Вимийте голову і висушіть волосся. Вилийте вміст філлера і додайте прохолодну воду в співвідношенні 1: 1. Перемішуйте протягом 1-2 хвилин, поки суміш не загусне (можливе збільшення об'єму). Нанесіть філер на довжину волосся і шкіру голови. Приділіть особливу увагу кінчикам. Зачекайте 10-15 хвилин і змийте філер теплою водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри