Bentone Fermentation essence 20 g Ферментована есенція

Benton Fermentation Essence 20 g

Benton Ферментована есенція для обличчя 20 г

Benton Benton

ЦБ-00021068

Benton

Наявність: Немає в наявності

280грн

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: антивіковий, відновлення, ліфтинг

Вік: 30+

Benton Fermentation Essence Ферментована есенція для обличчя 20 г

Спеціально для догляду за зрілою шкірою і ліфтингу фахівці корейського бренда Benton розробили ферментовану есенцію. Цей засіб призначений для відновлення всіх типів епідермісу обличчя. Легка гелева консистенція швидко всотується і наповнює шкіру живлющою вологою.

Fermentation Essence чинить антиоксидантний вплив і запобігає появі зморшок. Завдяки цьому засобу ваша шкіра стане пружною, еластичною і підтягнутою. В результаті регулярного застосування пігментні плями зменшаться або взагалі зникнуть. Тон шкіри стане рівнішим. Вона наповниться здоровим сяйвом і енергією.

Завдяки активним компонентам — керамідам, фільтрату ферменту галактомісіс і фільтрату ферментативного лізату — засіб зволожує, живить, зміцнює і пом'якшує, нормалізує роботу сальних залоз і утримує вологу у шкірі. Тепер ви забудете, що таке стягнутість, лущення, подразнення і чутливість. Есенція подарує вам розкішний догляд!

Спосіб застосування: 

перед нанесенням есенції очистити і тонізувати шкіру обличчя. Нанести 2-3 краплі концентрату на всю поверхню обличчя або локально на проблемну зону. За 7-10 хвилин змастити обличчя кремом. Наносити сироватку 1-2 рази на день вранці і ввечері. Курс застосування триває від 15 до 30 днів.

Через високу концентрацію в сироватці активних речовин застосовується в дуже малих дозах. Есенцію застосовувати курсами, щоб уникнути перенасичення шкіри активними компонентами. Ефект від використання засобу зберігається 2-4 місяці. Косметологи рекомендують повторювати курс 3-4 рази на рік.

Склад:

Фільтрат ферментованих галактоміцетов, вода, бутиленгліколь, пентілен гліколь, гліцерин, 1,2-гександіол, лизат біфідобактерій, кераміди NP, екстракт кореня алтея рожевої, екстракт листя барбадоського алое, бетаїн, пантенол, алантоїн, гіалуронат натрію, sh-Олигопептид-1, екстракт плодів зантоксилум перцевого, екстракт корейського прострілу, екстракт уснеі бородовідной, аденозин, аргінін, ксантанова камедь, гідрогенізований лецитин, полісорбат 20, лецитин

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Cacao Moist and Mild Serum 30 мл

Benton Зволожуюча сироватка з екстрактом какао 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри