Dr.Ceuracle Tea tree purifine 95 essence 50ml Есенція з чайним деревом

Dr.Ceuracle Essence Есенція з екстрактом чайного дерева 50 мл

Dr. CeuracleTea Tree Purifine 95 Essence 50 мл

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00018972

Dr.Ceuracle

Наявність: Немає в наявності

950грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження та заспокійлива

Dr. CeuracleTea Tree Purifine 95 Essence Есенція з екстрактом чайного дерева 50 мл

Легка есенція з максимальною концентрацією екстракту листя чайного дерева (95%) чудово заспокоює почервоніння та подразнення, добре справляється із запаленнями при акне та висипаннях будь-якого походження, приємно освіжає та зволожує. Вона підійде навіть для чутливої шкіри, коли використання інших косметичних засобів з вмістом чайного дерева (наприклад, безпосереднє нанесення на шкіру ефірної олії) може викликати не бажану реакцію через свою насиченість.

Традиційно чайне дерево використовується як надзвичайно сильний антибактеріальний та протизапальний компонент, який допомагає при різноманітних проблемах зі шкірою. Екстракт з листя цієї цілющої рослини має багатий хімічний склад та всі корисні властивості, що притаманні ефірній олії, але відрізняється більш м’якою дією на шкіру. Есенція допомагає регулювати роботу сальних залоз, при цьому не пересушує шкіру, очищує пори, заживляє, підвищує шкірний імунітет та комплексно покращує стан шкіри у будь-якому віці: від підліткового до зрілого. Заспокійливу дію посилює вода гамамелісу та комплекс з 7 рослинних екстрактів для здоров’я шкіри, що входять до складу есенції.

Активні компоненти есенції Dr.Ceuracle :

  • Екстракт листя чайного дерева в концентрації 95% — заспокоює, прискорює загоювання, має протизапальний ефект.
  • Вода гамамелісу — тонізує, зміцнює капіляри, звужує пори, зменшує активність сальних залоз та робить шкіру більш матовою.
  • Трегалоза та гіалуронат натрію — покращують природню здатність шкіри утримувати вологу, перешкоджають втраті води.
  • Комплекс з 7 рослинних екстрактів — зменшує свербіж, запалення та чутливість шкіри.

Есенція майже не має запаху, без залишку поглинається шкірою. Підходить для щоденного використання. Рекомендується для всіх типів шкіри, особливо для чутливої та проблемної.

Спосіб застосування:

Попередньо протріть обличчя ватним диском, змоченим тонером з екстрактом чайного дерева Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine 70 Toner, потім наберіть приблизно половину піпетки есенціі та рівномірно розподіліть її по обличчю та шиї, легко поплескайте до повного поглинання. Продовжіть ваш щоденний догляд за шкірою нанесенням крему. Для досягнення кращого результату рекомендується використовувати есенцію двічі на день (зранку та ввечері) в комплексі з іншими засобами Dr. Ceuracle з екстрактом чайного дерева.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри