Dr.Jart+ Зволожуюча есенція + бустер для сяйва шкіри

Dr.Jart+ Зволожуюча есенція + бустер для сяйва шкіри

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Biome Essence + Pink Shot 

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00018478

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

845грн

Об'єм: 45 мл + 1,2 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Боротьба з віковими змінами, відновлення, усунення лущення шкіри

Вік: 25+

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Biome Essence + Pink Shot Зволожуюча есенція + бустер для сяйва шкіри 

Формула BIOME ефективно впливає на зміну зволоження шкіри, сприяє утриманню вологи у внутрішніх шарах шкіри, відновлює її гладкість і еластичність.

Лінія Vital Hydra Solution рекомендована для догляду за огрубілою шкірою. Вона допоможе у відновленні свіжого і яскравого вигляду тьмяною, втрачає пружність шкіри. Добре пом'якшує, усуває лущення і почервоніння.

Есенція від Dr.Jart + нормалізує мікробіом шкіри, забезпечує шкірі необхідне тривале зволоження на всіх її рівнях, що сприяє пом'якшенню, гладкості шкіри, відновлює пружність, здоровий свіжий вигляд і сяйво шкіри.

Pink Shot заспокоює шкіру. Він зволожує і вирівнює тон шкіри, покращуючи при цьому загальний стан шкіри. Це відмінний вибір для тих, хто хоче зробити свою чутливу шкіру чистою і гладкою. Ваша шкіра буде сяяти всього лише з 2 краплями цієї розгладжуючої есенції.

Унікальна формула есенції містить патентований комплекс Vital AID, наповнений ефективно зволожуючими шкіру компонентами.

Комплекс включає в себе Moisture Biome (800,000ppm), який впливає на зміну зволоження шкіри, сприяє утриманню вологи у внутрішніх шарах шкіри, відновлює її гладкість і еластичність, шкіра виглядає помітно свіжіше і молодше.

Потрійна Гіалуронова кислота (10,000ppm) зволожує шкіру і затримує нормальний рівень вологи в глибоких шарах епідермісу на тривалий період часу. Продукт рекомендований для догляду за дуже сухою і огрубілою шкірою, також підходить і для чутливої ​​шкіри. Засіб дерматологічно протестовано на відсутність подразнення і підходить для чутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування:

Перед використанням додайте бустер (Intensive Pink Shot) в есенцію і злегка струсіть (при змішуванні утворюються бульбашки кисню). На чисту шкіру нанесіть достатню кількість руками або ватяними дисками. Для інтенсивного впливу змочіть ватні диски і нанесіть на обличчя як маску.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри