Dr.Jart+ Зволожуюча емульсія 120 мл

Dr.Jart+ Зволожуюча емульсія 120 мл

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Biome Emulsion 120 мл

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00018184

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

985грн

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Biome Emulsion Зволожуюча емульсія 120 мл

Емульсія має унікальну формулу, збагачена комплексом Vital AID, здатної забезпечити шкірі максимальне зволоження і відновлення, робить шкіру більш пружною і еластичною, надає освітлюючі і розгладжуючі дію.

Унікальна формула тонера містить патентований комплекс Vital AID, наповнений зволожуючими шкіру компонентами. Комплекс включає в себе Moisture Biome (5,000ppm), який впливає на зміну зволоження шкіри, сприяє утриманню вологи у внутрішніх шарах шкіри, відновлює її гладкість і еластичність, шкіра виглядає помітно свіжіше і молодше.

Прибуток (20,000ppm), сприяють відновленню мікробіома шкіри, що оздоровлює шкіру, підвищує її захисні властивості, відновлюючи бар'єрну функцію, допомагає зберегти оптимальний рівень зволоження, і блокують запальні процеси, Пента-Гіалуронова кислота (20,000ppm), що містить 5 типова гіалуронова кислота для тривалого утримання вологи у внутрішніх шарах шкіри.

Спосіб застосування:

Необхідну кількість засобу нанести масажними рухами на чисто вимиту шкіру обличчя. Використовувати після нанесення тонера.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри