Bentone Fermentation Essence 100 ml

Bentone Fermentation Essence 100 ml

Benton Есенція з керамидами і пробіотиками 100 мл

Benton Benton

ЦБ-00020483

Benton

Наявність: Немає в наявності

690грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Bentone

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Глибоко зволожує, пом’якшує, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, відновлює її захисний бар’єр і підвищує місцевий імунітет

Benton Fermentation Essence Есенція з керамидами і пробіотиками  100 мл

Есенція Benton Fermentation Essence має дуже легку прозору гелеву консистенцію, яку вдалося досягнути завдяки процесу ферментації.

Тому есенція миттєво вбирається в шкіру, відчутно зволожує, живить, зміцнює, запобігає появі зморшок і робить шкіру більш пружною і підтягнутою. Ферментована ессенція – це регулятор, який має антиоксидантну дію і захищає не тільки клітини організму, але і містить гіалуронову кислоту.

Ферментований еліксир вічної молодості від Benton Benton Fermentation Essence надає відбілюючу дію, усуваючи пігментні і вікові плями. У складі антивікової есенції Fermentation Essence Benton використовується комбінація активних ферментованих інгредієнтів і керамідів, які надають інтенсивне омолодження шкіри.
Вирівнюються тон і текстура шкіри, вона наповнюється внутрішньою енергією і виглядає більш здоровою і яскравою, здатною протистояти негативним факторам навколишнього середовища.

Особливості есенції:

  • містить ферментовані компоненти, кераміди і гіалуронову кислоту;
  • глибоко зволожує і відновлює природний бар’єр шкіри;
  • активізує процеси клітинного оновлення, підвищує імунітет шкіри;
  • покращує тон обличчя, бореться з віковими змінами (втрата пружності, зниження тонусу);
  • може використовуватися як бустер, що підсилює дію інших засобів.

Активні компоненти есенції:

  • синергія фільтрату ферменту галактомісіс і фільтрат ферментативного лізата зволожує шкіру і робить шкіру еластичною;
  • фільтрат ферменту галактомісіс – екстракт дріжджових грибків, ефективно живить шкіру, сприяє її пом’якшенню і зволоженню, покращує колір обличчя, а також підвищує інтенсивність клітинних обмінних процесів в базальному шарі епідермісу. Крім того, спостерігається нормалізація секреції сальних залоз і зменшення інтенсивності запальних процесів;
  • кераміди – один з ліпідів, які допомагають утримувати вологу в шкірі. Згодом шкіра втрачає здатність виробляти кераміди самостійно в достатній кількості. Втрата і недолік керамідів робить шкіру сухою і схильною до подразнення, захисні функції шкіри порушуються і ми отримуємо алергічні реакції, чутливість, лущення.
Спосіб застосування:
Очистіть обличчя, потім візьміть необхідну кількість есенції на долоні, зробивши два-три натискання на дозатор. Рівномірно розподіліть по обличчю і шиї рухами. Продовжіть ваш щоденний догляд за шкірою нанесенням крему для шкіри навколо очей і крему для обличчя.
Слід нанести всього 2-3 краплі концентрату легкими рухами на всю поверхню обличчя або локально на проблемну зону. Перед нанесенням крему слід витримати інтервал в 7-10 хвилин. Наносити сироватку слід 1-2 рази в день вранці і ввечері.
Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Зволожуючий тонер з екстрактом какао 150 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри