Biotrade Acne out 30 ml

Biotrade Acne out 30 ml

Biotrade Активний крем для проблемної шкіри 30 мл

Biotrade Biotrade

ЦБ-00024238

Biotrade

Наявність: Немає в наявності

585грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Biotrade

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Болгарія

Тип шкіри: жирна, комбінована, проблемна

Час застосування: Універсальний

Призначення: антибактеріальне, від вугрів, від подразнень, заспокоєння, звуження пор, лікування, матування, очищення, проти запалень

Вік: 18+

Biotrade Acne out  Активний крем для проблемної шкіри 30 мл

Вугрі - це поширена проблема для багатьох людей. Крем відомого бренда Biotrade розроблений спеціально для того, щоб усунути помірне акне, пустули, комедони на шкірі обличчя, шиї і спині. Високоефективні компоненти засобу запобігають поширенню бактерії Propionibacterium acnes, борються з почервоніннями і запаленнями, нормалізують роботу сальних залоз.

Основними компонентами крему є PASC і вітамін А. PASC - широкоспекторний антибактеріальний агент. Він не тільки нівелює вугровий висип і прищі, але й проводить профілактику їх появи. Крем некомедогенний і гіпоалергенний, не містить парабени. Після нанесення він виявляє легку матувальну дію.

Уже після короткого періоду використання крему ви помітите поліпшення.

Спосіб застосування:

Наносити тільки на уражені ділянки обличчя, спини або шиї двічі на день після очищення милом Acne Out або тільки з водою. Після нанесення крему обполосніть руки водою!

Склад:

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, PEG-30 LANOLIN, PEG-75 LANOLIN, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, NIACINAMIDE, GLYCERIN, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, TITANIUM DIOXIDE, TETRASODIUM EDTA, METHENAMINE, PARFUM, CITRONELLOL, GERANIOL

 

Напиши відгук
Biotrade Pure skin Cleansing face foam 150 ml

Biotrade Pure skin Cleansing face foam 150 ml

Biotrade Очищуюча пінка з азелаїновою кислотою 150 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри