Acnemy Zitcontrol  40 мл

Acnemy Zitcontrol 40 мл

Acnemy крем для проблемної шкіри 40 мл

Acnemy Acnemy

ЦБ-00032258

Acnemy

Наявність: Є в наявності

1134грн

Об'єм: 40 мл

Бренд: Acnemy

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Проблемна і схильна до акне

Призначення: Акне, Жирний блиск

Крем-актив для лікування акне і зменшення прояву активних запальних процесів і вугрів, а також попередження їх появи. Саліцилова кислота, цинк PCA, ніацинамід і Quora Noni регулюють діяльність сальних залоз, очищають пори, надають антисептичну та протизапальну дію, а також знімають запалення, зменшують почервоніння і прискорюють регенерацію шкіри.

Крім того, кислоти, що містяться в цій формулі, транспортуються в роговий шар за допомогою Nichosome, ексклюзивної системи для вивільнення активних інгредієнтів. Це підвищує концентрацію діючої речовини і покращує ефективність формули і разом з тим значно зменшує її дратівливий потенціал.

Активні компоненти

  • Саліцилова кислота-кератолитик, сприяє розщепленню і виведенню сального секрету і вмісту закупорених пір. Надає антисептичну та протизапальну дію.
  • Quora Noni - захищає і відновлює баланс мікробіома шкіри.
  • Ніацинамід-зміцнює бар'єрну функцію шкіри, зменшує вироблення себума, знімає почервоніння і усуває плями, відновлює шкіру і утримує вологу.
  • Цинк натрію РСА-забезпечує фотозахист, прискорює процес загоєння ран, покращує імунні функції.

Застосування:

Нанесіть невелику кількість крему на чисту суху шкіру. Рівномірно розподіліть по всій поверхні обличчя до повного поглинання. Використовуйте 1 раз в день у вечірньому догляді (при необхідності збільште кратність до 2-х разів на день). 

Склад:

Aqua (Water), Niacinamide, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Boswellia Serrata Resin Extract, Salicylic Acid, Zinc Pca, Ceramide Np, Mannitol, Cholesterol, Phosphatidylcholine, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Dimyristoyl Phosphatidylcholine, Decyl Glucoside, Stearamine, Xanthan Gum, Lecithin, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Lauryl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Sodium Chloride, Citric Acid, Sorbitan Monooleate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Напиши відгук
Acnemy Zitproof Spot 36 патчів

Acnemy Zitproof Spot 36 патчів

Acnemy Індивідуальні гідроколоїдні пластирі 36 патчів

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри