By Wishtrend Vitamin A-mazing bakuchiol night cream 30ml Нічний крем

By Wishtrend Vitamin A-mazing bakuchiol night cream 30 ml

By Wishtrend Vitamin A-mazing bakuchiol night cream Нічний крем 30 мл

By Wishtrend By Wishtrend

ЦБ-00024021

By Wishtrend

Наявність: Є в наявності

1375грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: By Wishtrend

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Ніч

Призначення: Анти-ейдж, освітлення, протизапальний, регенерація, проти пігментації

Вік: 18+

By Wishtrend Vitamin A-mazing bakuchiol night cream Нічний крем 30 мл 

Нічний омолоджуючий крем зменшує глибину зморшок і запобігає їх появі, вирівнює мікрорельєф, підвищує еластичність, допомагає в боротьбі з акне, зволожує. Продукт містить ефективні компоненти, що омолоджують, які не викликають подразнення. Формула збалансована зволожуючими та поживними інгредієнтами, які усувають сухість та лущення. Одним з основних компонентів є ретинальдегід (300 ppm) або ретиналь — похідна форма вітаміну А. Запускає інтенсивний процес оновлення, надає пружність, ущільнює, зміцнює позаклітинний матрикс, нормалізує гідроліпідний баланс, підвищує вироблення колагену. Діє швидше та делікатніше за інші форми вітаміну A. Бакучіол (10,000 ppm), що входить до складу засобу, є рослинним аналогом ретинолу, стимулює вироблення природного колагену в клітинах, бореться зі зморшками, підвищує пружність і пригнічує вироблення меланіну, відмінно підходить для чутливої ​​шкіри

Активні компоненти:

  • Ніацинамід (Вітамін B3). Уповільнює доставку меланіну до епідермісу, запобігає утворенню пігментних плям, знижує чутливість до зовнішніх подразників, вирівнює тон, сприяє виробництву колагену та підвищенню щільності.
  • Олія макадамського горіха. Добре вбирається, зволожує, пом'якшує та живить. До складу олії входить більше 80% ненасичених жирних кислот, схожих на жири, що містяться в епідермісі.
  • Аденозин. Один із найпрогресивніших інгредієнтів нового покоління. Ефективно бореться зі зморшками, надаючи потужну цитопротекторну дію та захищаючи клітини від окислення, впливає на синтез проколагену 1, відповідального за пружність та тонус.
  • Бетаїн. Надає гладкості та м'якості, надовго утримує вологу, захищає мембрани клітин, усуває подразнення.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на сухе обличчя після очищення, тонізації та використання сироватки. Рекомендується використовувати як нічний догляд, вдень наносити засіб з SPF. Якщо у вас чутлива шкіра або ви раніше не використовували продукти з ретинолом, вводьте крем догляду поступово (наприклад, використовуйте засіб 2 рази на тиждень протягом 2 тижнів, потім, якщо на шкірі не з'являються ознаки подразнення, наносьте крем 3 рази на тиждень, протягом 2 тижнів)

Склад: Aqua(Water), Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Phenyl Trimethicone, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Niacinamide, Glyceryl Glucoside, Glyceryl Stearate, Bakuchiol, Trehalose, Behenyl Alcohol, Pentaerythrityl Distearate, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dipropylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Laminaria Japonica Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Glucose, Fructooligosaccharides, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Retinal, Hydrogenated Lecithin, Beta-Glucan, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Ceramide NP, Tocopherol, Collagen, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Palmitoyl

Напиши відгук
By Wishtrend Propolis energy balancing cream 50ml

By Wishtrend Propolis energy balancing cream 50ml

By Wishtrend Зволожуючий крем з прополісом 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри