Bali Body Face Tan Water

Bali Body Face Tan Water

Bali Body Face Tan Water Спрей - автозасмага для обличчя

Bali Body Bali Body

ЦБ-00023146

Bali Body

Наявність: Немає в наявності

1400грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Bali Body

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Австралія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Bali Body Face Tan Water Спрей - автозасмага для обличчя

Ця вода для автозасмаги забезпечує бездоганну природну засмагу на вашому обличчі, шиї та грудях. Збагачений антивіковими компонентами, які люблять шкіру, для зволоження та вдосконалення кольору обличчя. Це догляд за шкірою та автозасмага.

Спосіб застосування: нанесіть на обличчя, шию та декольте ватним диском або просто руками. Засмага проявиться поступово протягом 4-6 годин.
Думайте про це як про тонік, це ваш перший крок у щоденному догляді за шкірою. Для більш поступової засмаги додайте кілька крапель у свій щоденний зволожуючий крем для обличчя, щоб створити поступове бронзове сяйво.

Склад: Water(Aqua), Dihydroxyacetone, Alcohol, Glycerin, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Punica Granatum Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Extract, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Fragrance (Parfum), Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Metabisulfite, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol, Linalool.

Напиши відгук
Bali Body Hydrating Face Sunscreen SPF50+

Bali Body Hydrating Face Sunscreen SPF50+

Bali Body Зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя SPF50+

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри