St.Moriz Автобронзат-мусс медіум 200мл

St.Moriz Автобронзат-мусс медіум, 200 мл

St.Moriz Instant Self Tanning Mousse Medium

St. Moriz St. Moriz

ЦБ-00016951

St. Moriz

Наявність: Є в наявності

390грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: St.Moriz

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Призначення: Автозасмага

St.Moriz Instant Self Tanning Mousse Medium Мус для автозасмаги

Цей шикарний косметичний продукт дозволяє отримати гарний золотавий відтінок засмаги без допомоги сонця або солярію - моментально і в домашніх умовах! Британські фахівці розробили засіб з дуже легкою консистенцією, схожою на збиті вершки, щоб забезпечити швидке нанесення тонким шаром. Мус відразу ж всмоктується, залишаючи приємний ніжний аромат. Його активні компоненти стимулюють вироблення меланіну, роблячи шкіру сяючою і блискучою. 

Завдяки ретельно підібраним інгредієнтам і додаванню бронзаторами, косметична формула забезпечує миттєвий результат. Приблизно через чотири-шість годин досягається остаточний темно-шоколадний ефект, не відрізняється від природної засмаги! При цьому не залишається ніяких плям або інших неприємностей - шоколадний відтінок рівномірний і бездоганний. Такий результат тримається від трьох до семи днів, а для продовження ефекту необхідно повторне нанесення. Представлений флакончик з мусом забезпечує шестиразове отримання засмаги для всього тіла.

Спосіб застосування

Очистити і висушити шкіру, потім нанести засіб на аплікатор і втирайте в шкіру круговими рухами. Нанесіть на все тіло, починаючи зі стоп і закінчуючи долонями. Переконайтеся, що все тіло рівномірно вкрите засобом і дайте йому висохнути, перш ніж одягнутися.

Склад

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Coumarin, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol, CI 16035 (FD&C Red40), CI19140 (FD&C Yellow 5), CI42090 (FD&C Blue 1).

Напиши відгук
St.Moriz Instant Self Tanning Mousse 200 ml

St.Moriz Instant Self Tanning Mousse 200 ml

St.Moriz Мус автозасмага ( темний відтінок ) 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри