St.Moriz Мус - автозасмага (темний)

St.Moriz Instant Self Tanning Mousse 200 ml

St.Moriz Мус автозасмага ( темний відтінок ) 200 мл

St. Moriz St. Moriz

ЦБ-00016952

St. Moriz

Наявність: Є в наявності

390грн

Об'єм: 200 мл

Колір: Dark

Бренд: St.Moriz

Країна виробник: Великобританія

Призначення: Для засмаги

St.Moriz Instant Self Tanning Mousse Мус автозасмага ( темний відтінок ) 200 мл

Мус автозасмага St.Moriz Instant Self Tanning Mousse є засобом, який має дуже легку текстуру, нагадує збиті вершки. Завдяки цій властивості мус дуже легко наноситься на шкіру надзвичайно тонким шаром, тому ваша засмага завжди матиме природний зовнішній вигляд. Потрапивши на вашу шкіру він одразу ж поглинається та наділяє її приємним і ніжним ароматом. Цей засіб здатний стимулювати вироблення меланіну, а також наділяти шкіру природним блиском і здоровим сяйвом.

Його можна використовувати для будь-якого типу шкіри. Мус забезпечує натуаральну засмагу за 4-6 годин . Завдяки спеціально підібраним компонентам і доданому бронзанту гарантується набуття засмаги на усіх частинах тіла, а також надання негайного результату.Мус має об'єм 200 мл, здатний забезпечити результат впродовж шести разів.

Спосіб застосування:

Після нанесення мус висихає близько 10 хвилин. Дія від одного застосування цього мусу триває 3-7 днів залежно від ваших зайнять і життєвої активності, і ви можете використовувати його з бажаною періодичністю. Цей мус гарантує отримання середнього відтінку засмаги, проте, якщо на ваш погляд колір засмаги занадто світлий, нанесіть ще один шар автозасмаги для отримання темнішого відтінку.

Напиши відгук
St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium 200 ml

St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium 200 ml

St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium Автобронзат-мусс для світлої шкіри медіум 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри