St.Moriz Рукавичка для нанесення автозасмаги

St.Moriz Рукавичка для нанесення автозасмаги

St.Moriz Self Tan Applicator Mitt

St. Moriz St. Moriz

ЦБ-00016949

St. Moriz

Наявність: Є в наявності

260грн

Кількість штук: 1 шт

Бренд: St.Moriz

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Час застосування: Універсальний

Вік: 18+

St.Moriz Self Tan Applicator Mitt Аплікатор-рукавиця для автозасмаги

Цей аплікатор-рукавиця є незамінним засобом при нанесенні автозасмаги, який допомагає домогтися якісного і професійного результату. Він призначений для використання з різними засобами: мусом, лосьйоном або кремом. Рукавиця відрізняється невеликою вагою і компактними розмірами, вона м'яка і дуже приємна до тіла. Захисний внутрішній шар виконаний таким чином, щоб косметичний продукт не зміг проникнути крізь нього.

Представлений аплікатор виконує кілька завдань. По-перше, завдяки йому забезпечується рівномірний розподіл засобу на шкірі. По-друге, з його допомогою можна легко регулювати ступінь засмаги. І по-третє, рукавиця захищає від небажаного фарбування руки і нігтів. Ще одна важлива перевага аплікатора - можливість багаторазового використання. Після нанесення автозасмаги, рукавицю необхідно очистити (ручне або машинне прання при тридцяти градусах) і залишити для природного висихання. Не можна користуватися відбілювачем, оскільки він може роз'їдати волокна аплікатора. 

Спосіб застосування

Помістити руку в аплікатор, нанести обраний засіб для засмаги на м'яку оксамитову сторону аплікатора. Втирати м'яко і рівномірно, круговими рухами в шкіру тіла, рук, ніг. Наносити засіб на обличчя потрібно так само як основу під макіяж. Після використання промити аплікатор руками або в пральній машині, сушити на теплій батареї або природним способом. Не застосовувати препарат відбілювач і хімчистку.

 

Напиши відгук
St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Автобронзат-мус для експрес засмаги 200 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри