BaliBody Face Tan Serum 30ml Сироватка для автозасмаги для обличчя

Bali Body Face Tan Serum 30 ml

Bali Body Сироватка для засмаги обличчя 30 мл 

Bali Body Bali Body

ЦБ-00029336

Bali Body

Наявність: Є в наявності

1600грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Bali Body

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Австралія

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: для автозасмаги, проти запалень, розгладження

Bali Body Face Tan Serum Сироватка для засмаги обличчя 30 мл 

Сироватка для поступової автозасмаги, яка поєднує активний догляд за шкірою обличчя з автозасмагою. Збагачена гіалуроновою кислотою, ніацинамідом та вітамінами, ця легка формула допомагає живити, освітлювати та розгладжувати шкіру, надаючи їй природну засмагу.

Сироватка для засмаги обличчя, що містить 100% натуральну DHA та потужну суміш інгредієнтів для догляду за шкірою, обіцяє засмаглий та сяючий результат, не подразнюючи шкіру та не блокуючи пори.

Ніацинамід і гіалуронова кислота працюють разом, щоб зменшити появу тонких ліній і зморшок, а також зменшити пігментацію та плями на шкірі. Зволоження та протизапальні властивості можна знайти завдяки включенню олії жожоба та кокосової олії, що дозволяє вам насолоджуватися справді сяючим, зволоженим і наживленим кольором обличчя цілий рік.

Сироватку можна наносити одразу на обличчя або змішувати з вашим щоденним зволожуючим кремом.

Спосіб використання:

Для досягнення найкращих результатів нанесіть кілька крапель на обличчя, шию та декольте після очищенняшкіри. Зачекайте, поки висохне, перш ніж наносити будь-який зволожуючий крем. Для більш легшого відтінку змішайте кілька крапель із вашим щоденним зволожуючим кремом. Використовуйте 3-4 рази на тиждень для бронзового, зволоженого сяйва цілий рік.

Склад: 

Water (Aqua), PropanediolDihydroxyacetoneErythruloseGlycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor OilNiacinamideSodium MetabisulfiteCarrageenanHydrolyzedHyaluronic AcidCucurbita Pepo (PumpkinFruit ExtractRosaCanina Fruit OilSalvia Hispanica Seed OilRetinyl PalmitateAscorbic AcidSodium HyaluronateRosa Damascena FlowerExtractPanthenolPersea Gratissima (AvocadoOilSimmondsia Chinensis (JojobaSeed OilGlycine Soja(SoybeanOilCocos Nucifera (CoconutOilTocopherolFragrance (Parfum), Xanthan GumCitric AcidSodium CitratePhenoxyethanolBenzyl AlcoholSodium BenzoateCitronellolGeraniolLinalool.

Напиши відгук
Bali Body Hydrating Face Sunscreen SPF50+

Bali Body Hydrating Face Sunscreen SPF50+

Bali Body Зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя SPF50+

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри