St.Moriz Автобронзат-лосьйон медіум 250мл

St.Moriz Professional Tanning Lotion Medium Лосьйон-автозагар для тіла

 St.Moriz Professional Tanning Lotion Medium

St. Moriz St. Moriz

ЦБ-00016958

St. Moriz

Наявність: Немає в наявності

310грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: St.Moriz

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Призначення: Автозасмага

Вік: 18+

St.Moriz Professional Tanning Lotion Medium Лосьйон-автозагар для тіла

Лосьйон - автозасмага від британського бренду St.Moriz стане справжньою знахідкою для будь-якої сучасної дівчини, яка прагне завжди виглядати бездоганно. Лосьйон-автозасмага відрізняється високою якістю, ефективністю і простотою у використанні, забезпечуючи ідеальний результат.

Instant Self Tanning Lotion Dark знадобиться вам в будь-який час року, коли ви захочете надати шкірі шоколадно-золотистий відтінок. Лосьйон допоможе вам уникнути несприятливого впливу ультрафіолету, адже з ним вам не доведеться піддавати свою шкіру ризику появи опіків і інших наслідків шкідливої ​​дії сонячних променів - ви зможете стати власницею розкішного засмаги, не виходячи з дому. Завдяки легкій консистенції косметичний продукт рівномірно розподіляється по кожному покрову, що не обтяжуючи його, а також не залишаючи плям і розводів.

Спосіб застосування:

Гарненько струшуйте флакон перед використанням. Нанесіть невелику кількість лосьйону спочатку на рукавичку-аплікатор,щоб рівномірно розподілити засіб на шкірі. Починати нанесення засобу найкраще з щиколотки. Плавними рухами рівномірно розподіляйте засіб на шкірі, завершуйте нанесення на шкірі обличчя, шиї і зовнішній стороні долонь.

При нанесенні на пальці рук, злегка зігніть пальці, щоб в складках шкіри на кісточках не залишилося білих смуг. Не забувайте про область вух, задню сторону шиї і колін. Щодня використовуйте зволожуючі засоби для шкіри обличчя і тіла, для того, щоб Ваш ідеальний загар тримався ще довше.

Напиши відгук
St.Moriz Instant Self Tanning Mousse 200 ml

St.Moriz Instant Self Tanning Mousse 200 ml

St.Moriz Мус автозасмага ( темний відтінок ) 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри