St.Moriz Автобронзант-мусс 5в1 медіум 200мл

St.Moriz Advanced Pro 5 in 1 Medium 200 ml

St.Moriz Мус - автозасмага 5 в 1 200 мл

St. Moriz St. Moriz

ЦБ-00016954

St. Moriz

Наявність: Немає в наявності

390грн

Об'єм: 200 мл

Колір: Medium

Бренд: St.Moriz

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Призначення: Автозасмага

St.Moriz 5 in 1 Tanning Mousse Medium Мус - автозасмага 5 в 1 200 мл

St.Moriz Advanced Pro 5 в 1 Medium -моментально надає шкірі красивий і рівний натуральний відтінок засмаги.

Підходить для обличчя і тіла. Повітряна текстура дозволяє наносити засіб дуже тонким шаром, перетворюючи процедуру в задоволення. Мус миттєво поглинається і швидко висихає на шкірі. Має приємний і ніжний аромат. Забезпечує миттєвий гарний відтінок засмаги, а також за допомогою, якої можна контролювати рівність нанесення засобу і прояв засмаги. Закріплення відтінку засмаги відбувається протягом 4-6 годин, засмага тримається - від 5 до 10 днів.

Перед використанням автобронзатору, необхідно прийняти душ, під час душу рекомендується використовувати скраб для тіла, щоб добре очистити шкіру від ороговілих частинок, особливу увагу звернути ділянкам з сухою шкірою (лікті, коліна). На очищеній шкірі засмага буде ідеально рівною і протримається довше.

Спосіб застосування: 

  • Гарненько струшуйте флакон перед використанням.
  • Наносьте невелику кількість мусу спочатку на рукавичку-аплікатор щоб рівномірно розподілити засіб на шкірі. Починати нанесення засобу найкраще з кісточок.
  • Плавними рухами рівномірно розподіляйте засіб на шкірі, завершуйте нанесення на шкірі обличчя, шиї і зовнішній стороні долонь.
  • При нанесенні на пальці рук, злегка зігніть пальці, щоб в складках шкіри на кісточках не залишилося білих смуг. Не забувайте про область вух, задню сторону шиї і колін.
  • Щодня використовуйте зволожуючі засоби для шкіри обличчя і тіла, для того, щоб ваш ідеальна засмага тримався ще довше.

У жодному разі не змішуйте автобронзатор з зволожуючим кремом і не наносьте його до автобронзатора, бо кремова текстура створить перешкоду і результату не буде. Не стикайтесь з поверхнею тканини до тих, поки шкіра не висохне повністю.

Напиши відгук
St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Автобронзат-мус для експрес засмаги 200 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри